Bokshandschoenen KPower 200 Expert zwart

€4999
Ref : X8389121 8389121

Ontworpen voor: boksen met voeten/vuisten: full contact, muay thai, kickboksen. Sterke trainingshandschoen met dempende zone op de palm.

De ideale bokshandschoenen voor intensief trainen: licht en goed dempend. De speciale manchet aan de binnenkant biedt ideale ondersteuning voor de pols tijdens het gevecht.


Maat maatwijzer

Ophalen in winkel : Toon winkelvoorraad Levering aan huis :
Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Schokdemping

Geïnjecteerd schuim aan middenhandsbeentjes. Verstevigd aan de pols.

Gewrichtsondersteuning

Stijve band met klittenband om dicht te doen. Speciale boord aan de binnenkant.

Zweetafvoer

Micorperforaties in de handpalm.

AFBEELDINGEN

TECHNISCHE INFORMATIE

Ontwerp

Buitenkant in zeer stevig "Maya" PU. Middengedeelte met geperforeerde palm voor een optimale verluchting. Onder hoge druk voorgevormd ‘IMF’ schuim, erg sterk voor een gelijkmatige schokabsorptie. Vulling op de palm voor het absorberen van voetstoten. Aantreksysteem met stijve band om stevig aan te trekken. Blijf perfect rond de pols zitten. Constructie ontworpen om de kracht van de bewegingen van de bokser te optimaliseren.

Hoe kies je bokshandschoenen?

- Beginnende boksers (1 tot 2 keer trainen per week) kiezen een handschoen die de transpiratie afvoert en de pols ondersteunt. - Gevorderde boksers (2 tot 3 keer trainen per week - in een club of op een bokszak), kiezen een handschoen met een dikke buitenlaag in leer of kunstleer en een schuim van gemiddelde of hoge dichtheid. - Ervaren boksers (meer dan 4 keer trainen per week) kiezen een slijtvaste handschoen met een dikke buitenlaag in leer of kunstleer.

Welke maat kiezen?

De maat van de handschoenen wordt uitgedrukt in oz. (afkorting voor "ounce", een Britse maateenheid die over de hele wereld wordt gebruikt voor bokshandschoenen). Het aantal oz. staat voor het gewicht van de handschoen (en dus zijn beschermend vermogen), aangepast aan het gewicht van de bokser. Gewicht handschoen: Je lichaamsgewicht: - 6 oz.: < 45 kg - 8 oz.: 45 tot 65 kg - 10 oz.: 65 tot 78 kg - 12 oz.: 78 tot 90 kg - 14 oz.: > 90 kg - 16 oz.: > 90 kg voor meer bescherming.

OVERIGE INFORMATIE

TESTS

Overtuigd? Kom onze artikelen uitproberen in de winkel. De meeste bokshandschoenen en bokszakken zijn beschikbaar in de winkel. Ervaar zelf wat boksen voor je doet!

ONZE AANBEVOLEN PRODUCTEN

Everlast

Enkele gebitsbeschermer Evergel Everlast

(11)
Outshock

Boksbandage 3,50 m katoen

(17)
Outshock

Kruisbeschermer Jockstrap 100 wit

(12)

DIENSTEN

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard