Bokshandschoenen voor kinderen 100 rood

€1200

Ons gepassioneerd team ontwikkelde deze handschoenen voor kinderen die beginnen met boksen.

Je kind begint met boksen? Ga dan voor dit paar handschoenen met uitgepuurd ontwerp. Hun aantrekgemak is verbluffend.

Vraag & Antwoord

Kleur:

Kersrood

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Schokdemping

Ergonomisch voorgevormd schuim voor een optimale demping.

Gemakkelijk aan en uit

Gemakkelijk en snel aan en uit. Verstellen is niet nodig.

Zweetafvoer

Luchtige stof in micromesh om de binnenkant van de hand te ventileren.

Schuurbestendig

Toplaag in polyurethaan om lang mee te gaan.

AFBEELDINGEN

Bokshandschoenen voor kinderen 100 rood
Bokshandschoenen voor kinderen 100 rood

TECHNISCHE INFORMATIE

Handschoenen op kindermaat

"Een kind is geen kleine volwassene, hij heeft een heel eigen motoriek. Zijn bokschandschoenen moeten dus meer zijn dan louter een kleinere uitvoering van een volwassen model". Die vaststelling vormde het uitgangspunt voor onze ontwerpers en het Decathlon Sports Lab, ons R&D-lab voor het menselijk lichaam in beweging. Deze handschoenen zijn dan ook uitvoerig getest en gevalideerd in ons lab, en vervolgens in gebruik door een twintigtal kleine boksers.

Ergonomische bescherming

Dankzij het ergonomische schuim sluit deze handschoen perfect aan de hand van je kind aan. Ze volgt de natuurlijke rondingen. Daardoor maakt het schuim altijd contact met de vingerkootjes, om slagen en schokken optimaal te dempen.

De klittenbandsluiting stabiliseert de pols.

De pols wordt perfect gefixeerd, om in alle vertrouwen te kunnen boksen. Daarom hebben we het schuim van de handschoenen verlengd tot aan de pols. Zo ontstaat er een mof die ook een stuk van de onderarm omhult. En de stijve structuur ter hoogte van de pols maakt het aantrekken snel en gemakkelijk.

Je handschoenen aantrekken wordt kinderspel!

Onze ontwerpers bedachten en ontwikkelden deze handschoenen speciaal voor kinderen. Een van de voornaamste aspecten, na een goede bescherming, is het aantrekgemak. We zijn dan ook bijzonder trots dat we handschoenen kunnen aanbieden die je kind gemakkelijk, snel en zonder verstellen aantrekt. We kunnen het bevestigen op basis van tests in ons lab: deze beschermers trek je gemakkelijker aan en uit dan de meeste van de kinderhandschoenen op de markt.

Hoe kies je de juiste maat?

"De maat van de handschoenen wordt uitgedrukt in oz (afkorting voor "ounce", een Britse maateenheid die over de hele wereld wordt gebruikt om het gewicht van bokshandschoenen uit te drukken).
Boksers kiezen hun bokshandschoenen in functie van hun lichaamsgewicht en hun discipline. Deze handschoenen zijn verkrijgbaar in 4 OZ en 6 OZ.
Check de matentabel voor meer informatie."

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Bewaren in een goed verluchte ruimte.

TESTS

Kom onze artikelen uitproberen in de winkel. De meeste bokshandschoenen en bokszakken zijn beschikbaar in de winkel. Ervaar zelf wat boksen voor je doet!

ONDERHOUDSADVIES

Niet wassen

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten