Brilband uit neopreen met haakje Strap Hook 560 zwart

€399
Ref : 187592 8398800

Ontworpen voor: wandelaars en trekkers op zoek naar een oplossing om hun bril beter op te houden. Een brilelastiek die je bevestigt met haakjes.

De Strap Hook 560, enkel geschikt voor brillen met geperforeerde veren, kan je stevig vastmaken aan je bril. En met de velcroband kan je hem perfect aanpassen aan je schedelomtrek.


Maat maatwijzer

Leveringsmethodes

Ophalen in winkel : Toon winkelvoorraad Levering aan huis :
Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Positiebehoud product

Neopreen brilband: houdt je bril op je gezicht.

Compatibiliteit

Bevestigingssysteem met haakjes: enkel voor brillen met geperforeerde veren.

Instelbaar

Velcro sluitsysteem: om mooi aan te passen aan je schedelomtrek.

Drijfvermogen

Neopreen: verhoogt het drijfvermogen van je bril (afhankelijk van het model).

AFBEELDINGEN

TECHNISCHE INFORMATIE

TEXTIEL

Materiaal: Neopreen / Velcro.

BEVESTIGINGSSYSTEEM

Universeel bevestigingssysteem met haakjes: enkel geschikt voor brillen met geperforeerde veren. Controleer vooraf wel eerst even of je de haakjes van de strap aan de veren van je bril kunt bevestigen.

OVERIGE INFORMATIE

ONDERHOUDSADVIES

Maak de lens schoon met een geschikt accessoire: microvezeldoekje of speciale spray (assortiment accessoires ORAO). Gebruik geen keukenrol, doekjes die silicone bevatten of papieren tissues die krassen kunnen maken op de glazen. Vermijd ook huishoudelijke schoonmaakproducten, ontsmettingsmiddelen of aceton, die kunnen de glazen of hun behandeling beschadigen. Als er spatten op je bril zijn gekomen, veeg je de bril beter niet zo droog: houd hem eerst even onder de kraan.

TESTS

Al onze accessoires voor sportbrillen worden getest in de Decathlon-laboratoria en ook in gebruik, in de omstandigheden waarvoor ze zijn gemaakt. Onze ontwikkelaars, productmanagers, ingenieurs en designers zien erop toe dat al onze producten perfect geschikt zijn voor het beoogde gebruik.

GEBRUIKSAANWIJZING

controleer vooraf of je de band kunt bevestigen aan je bril