Brillenkoord voor zonnebril KD regelbaar Strap Hook 500 zwart panda

€399
Ref : 187593 8398801

Ontworpen voor: een kinderzonnebril met gaatjes in de veeruiteinden, om ervoor te zorgen dat de bril goed blijft zitten tijdens het sporten.

Dit elastische brillenkoord is verstelbaar, comfortabel en zorgt ervoor dat de zonnebril goed op het hoofd van je kind blijft zitten.


Kleur : ZWART

Maat maatwijzer

Leveringsmethodes

Ophalen in winkel : Toon winkelvoorraad Levering aan huis :
Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Positiebehoud product

Hoofdstrap: zo blijft de zonnebril gegarandeerd zitten.

Compatibiliteit

Bevestigingssysteem met haakjes: geschikt voor alle veeruiteinden met gaatjes.

Instelbaar

Verstelbaar met een gesp.

AFBEELDINGEN

TECHNISCHE INFORMATIE

Textiel

Materiaal: 100% polyester.

Bevestigingssysteem

Door het bevestigingssysteem met haakjes kan de STRAP HOOK 500 MEISJES worden gebruikt op alle kinderzonnebrillen waarvan de veren een gaatje hebben in het uiteinde.

OVERIGE INFORMATIE

ONDERHOUDSADVIES

Maak de glazen schoon met een geschikt accessoire: microvezeldoekje of speciale spray (assortiment accessoires ORAO). Gebruik geen keukenrol, doekjes die silicone bevatten of papieren tissues die krassen kunnen maken op de glazen. Vermijd ook huishoudelijke schoonmaakproducten, ontsmettingsmiddelen of aceton, die kunnen de glazen of hun behandeling beschadigen. Als er spatten op je bril zijn gekomen, veeg je de bril beter niet zo droog: houd hem eerst even onder de kraan.

TESTS

Alle brillenkoordjes worden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn. De ontwerpteams, productmanagers, ingenieurs en modellenmakers gaan na of het programma waarvoor het artikel werd bedacht en ontwikkeld perfect overeenstemt met het gebruik ervan op het terrein.