Sportbeha voor fitness lichte ondersteuning 100

€600
8484547

We ontwikkelden deze sportbeha met lichte ondersteuning voor Pilates, rustige gym, soft training of spiertraining.

Deze beha met lichte ondersteuning is een onmisbaar basisstuk voor activiteiten met lage impact. De uiterst zachte stof voert de transpiratie af. Sportieve look, perfect voor cardio!

Vraag & Antwoord
Kleur: ZWART
Maat: maatwijzer
Tweedehands
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4

PRODUCTVOORDELEN

Borstondersteuning

Borstondersteuning

LICHT: beperkt het bewegen van de borsten* met 16% bij sporten met LAGE IMPACT.

Zweetafvoer

Zweetafvoer

Blijf droog dankzij de ademende en sneldrogende stof.

TECHNISCHE INFORMATIE

Welk type cups heeft deze sportbeha voor fitness?

De sportbeha voor fitness heeft geen voorgevormde cups. Het model is voorzien van openingen waar je eventueel schuimpads in kunt stoppen.

Waarom is dit sporttopje geschikt voor activiteiten met lage impact?

Deze beha is geschikt voor fitnessoefeningen met lage impact* (Pilates, rustige gym, soft training, spiertraining ...) . Eerder geschikt voor de kleine boezem. Het model is voorzien van openingen waar je eventueel schuimpads in kunt stoppen. * vermindert schokken met 16% t.o.v. een gewone beha bij LOW IMPACT-activiteiten.

Een onmisbaar onderdeel van je sportuitrusting:

Tijdens het sporten worden je borsten veel zwaarder belast dan in het gewone dagelijkse leven. Ze krijgen bewegingen en schokken te verduren en kunnen daardoor tot vijf keer in gewicht toenemen, al naargelang de intensiteit. In dat geval is het aangeraden om een sporttopje of sportbeha te dragen, zo krijgt je boezem de nodige ondersteuning tijdens een fysieke activiteit.

Draag zorg voor je borsten:

Wat je cupmaat ook is of ongeacht je leeftijd, sporten heeft altijd een invloed op je buste. Dit kwetsbare orgaan wordt immers bijna uitsluitend ondersteund door de huid en vraagt om een specifieke en aangepaste ondersteuning. Met een gewone, alledaagse beha heb je minder steun, krijg je na verloop van tijd pijn en gaan je borsten op langere termijn verslappen. Een sportbeha of -topje is minstens even belangrijk als de rest van je outfit en je schoenen, om je buste te beschermen tegen schokken.

Drie ondersteuningsniveaus, afhankelijk van je sport:

- Lichte ondersteuning (Pilates, rustige gym, soft training, spiertraining ...) voor activiteiten waarbij de borsten weinig bewegen.
- Gemiddelde ondersteuning (cardiotraining, dans-workouts, steppen …) voor activiteiten waarbij de borsten matig en niet-repetitief op en neer bewegen.
- Veel ondersteuning (hiit, cardio-circuit training, crosstraining, loopband, …) voor activiteiten waarbij de borsten veel bewegen.

Hoe kies ik de juiste maat?

De juiste maat garandeert ondersteuning en comfort.
Om je juiste behamaat te kennen, meet je de omtrek 'op' je borsten:
* Neem je maat zonder dat je een beha draagt.
* Ga voor een spiegel staan.
* Houd het meetlint horizontaal, bovenaan je rug, onderaan je schouderbladen.
* Breng het meetlint naar voren, over het dikste deel van je borsten. Lees de omtrek af met het meetlint losjes om je heen.
Aan de hand van die omtrek vind je in de maattabel je juiste behamaat.

Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS ontworpen?

Onze modellen zijn ontworpen om je meer comfort te bieden en gezondheidsproblemen te vermijden:
* we gebruiken geen beugels (risico op letsels en druk op de lymfeklieren)
* we beperken zoveel mogelijk de naden ter hoogte van de tepel (risico op irritatie)
* we geven de voorkeur aan stoffen die de transpiratie afvoeren (dit heeft te maken met het draagcomfort maar verlaagt ook aanzienlijk het risico op irritatie).

Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS getest?

Onze artikelen worden getest in onze interne labs in Frankrijk met een controle van de ondersteuning van de borsten (meet hoeveel de borsten minder bewegen tijdens het sporten).
Ze worden beoordeeld en gerangschikt:
1: lichte ondersteuning
3: gemiddelde ondersteuning
5: veel ondersteuning
*Onze fitnessbeha's garanderen dat je borsten hiermee minder bewegen dan wanneer je een gewone beha zou dragen. Minstens 10% (niveau 1) tot 50% (niveau 5) minder.

Worden de producten voor verkoop getest?

Ja, uiteraard! Al onze stoffen ondergaan strenge testen in het lab zodat je veilig en met plezier kunt sporten. We testen onze artikelen op kleurvastheid, wasbestendigheid, afvoer van transpiratie ... We noemen dit niet voor niets onze "torture test".
En daarna? Is dat alles?
Neen, we gaan nog een stap verder. Onze outfits worden getest door sporters zoals jij. We luisteren naar hen, analyseren hun indrukken en verbeteren waar nodig. En dan kan je nieuwe sportoutfit de rekken in!

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuprestatie het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 83% Polyester, 17% Elastaan Voering 90% Polyester, 10% Elastaan Stof op rug 84% Polyester, 16% Elastaan

TESTS

Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet strijken

Niet droogreinigen

Niet droogreinigen

Vergelijkbare producten

VIDEO

Vraag & Antwoord