Soortgelijke producten
CRISP EIWITREEP chocolade-hazelnoten x4
CRISP EIWITREEP chocolade-hazelnoten x4

CRISP EIWITREEP chocolade-hazelnoten x4

€700
€2800/KG

Ons team ontwikkelde deze eiwitreep (23 gram) met chocolade/hazelnootsmaak voor na de training of voor eender welk moment van de dag. Pack van 4 repen

Laat die shake een keer staan en geef je smaakpapillen iets knapperigs om van te genieten met de "crispy" textuur van deze Whey Crunch Bar! Stop de reep in je tas en neem je eiwitten overal mee!

Vraag & Antwoord
Flavor: Chocolade hazelnoot
Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Spieropbouw en -behoud

23 g eiwit per reep

Technische informatie

WAAROM EEN EIWITREEP NEMEN?

Vergeet de klassieke tussendoortjes, die vaak rijk zijn aan vetten en arm aan eiwitten!

Om je doelstellingen te bereiken, moet je als sporter bewust omgaan met je voeding en je een gezonde levensstijl aanmeten. Deze eiwitrepen voeren 23 g eiwit aan (eiwitten dragen bij tot de opbouw en het behoud van spiermassa).

De repen zijn ook een uitstekende bron van energie, want elke reep bevat 19,8 gram koolhydraten.

WANNEER NEEM JE BEST EEN EIWITREEP?

Je kunt je repen rond je trainingen eten, en de vaste shake na je training erdoor vervangen. Hoewel een eiwitshake het voordeel heeft dat de eiwitten snel worden opgenomen, dragen ook deze eiwitrepen bij aan het behoud en de opbouw van je spieren.

Je kunt een eiwitreep ook gebruiken ter vervanging van een van je gebruikelijke tussendoortjes, en zo voorkomen dat je te veel vetten en te weinig eiwitten binnenkrijgt. Je spieren zullen je dankbaar zijn!

KAN IK DEZE EIWITREPEN NEMEN OM AF TE VALLEN OF TE CUTTEN?

Deze reep is geen vervanging van een maaltijd. en mag niet in de plaats komen van je dagelijkse voeding.

Hij is bedoeld als een lekkere snack om je voeding en spieropbouw te ondersteunen.

Als je echter probeert af te vallen of te cutten en dus calorieën telt, moet je er wel rekening mee houden dat onze repen een niet te verwaarlozen hoeveelheid koolhydraten bevatten.

VOEDINGSADVIES

Bedoeld ter ondersteuning bij het sporten. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn hierbij belangrijk.

Vraag bij langdurig gebruik (> 2 maanden) raad aan een arts of voedingsdeskundige.
Dit product niet gebruiken bij nierinsufficiëntie of leverinsufficiëntie. Niet geschikt voor zwangere vrouwen of personen jonger dan 14 jaar. Buiten bereik van kinderen bewaren.
Houd je altijd aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Drink regelmatig

Overige informatie

Samenstelling

Ingrediënten: Soja-eiwitten, glucose-fructosestroop, melkeiwitten, omhulling van pure chocolade (11%) (cacaomassa, suiker, cacaoboter, watervrij melkvet, emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanillearoma), fructo-oligosacchariden, gehydrolyseerde gelatine, zetmeel, zonnebloemolie, fructosestroop, fructose, bevochtigingsmiddel: glycerol, aroma's, hazelnoot (1,5%), glucosestroop, magere cacaopoeder, suiker, zout, stabilisator: calciumcarbonaat, emulgatoren (sojalecithine, suikeresters van vetzuren), antioxidant: alfa-tocoferol.

VOORRAADADVIES

Droog bewaren tussen 16 en 18 °C.

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord