CROP TOP VOOR YOGA PREMIUM ZWART

€3000

8736826

Stijlvolle crop top uit de Premium-collectie van Kimjaly die aanvoelt als een tweede huid en waarin je zo van kantoor naar de yogales kan. Ecodesigned en gemaakt in Portugal.

De crop top Premium is langer dan een sportbeha en staat heel chic, hij biedt ondersteuning en laat je vrij bewegen. Het beste compromis voor onbezorgde en stijlvolle asana's.

Kleur:

ZWART

Maat:

maatwijzer

Productvoordelen

Stabiliteit

Voelt aan als een tweede huid, beweegt met je mee bij elke yogahouding

Bewegingsvrijheid

Met 20% elastaan, past zich aan je lichaam aan

Ademend vermogen

Lichte en technische stof die de transpiratie afvoert

Zachtheid

De stof voelt heel zacht aan op de huid, voor veel comfort

Technische informatie

Een artikel uit de PREMIUM-collectie van KIMJALY

In het najaar van 2022 lanceert het Decathlon-merk Kimjaly een nieuwe reeks technische en ecodesigned artikelen voor gevorderde yogi's.
Met onze PREMIUM-collectie willen we ons specifiek richten op de bewuste, geëngageerde en veeleisende yogi die graag deel wil uitmaken van een yoga community.

De PREMIUM-collectie van KIMJALY, een collectie gemaakt volgens de principes van ecodesign

De productontwikkelaars van Kimjaly vinden dat ecodesign een basispijler van ons yoga-assortiment is. In 2023 zal meer dan 85% van onze hele collectie ontworpen zijn volgens de principes van ecodesign.
Voor deze PREMIUM-collectie beslisten we nog een stapje verder te gaan en onze ecologische voetafdruk nog meer te verkleinen.
We kozen ervoor om bepaalde outfits in Portugal te laten maken. Voor een aantal matjes kozen we voor innovatieve gerecyclede materialen.

De PREMIUM-collectie van KIMJALY, een technische en duurzame collectie

Comfort tijdens de yogasessie, dat was de drijfveer voor de PREMIUM-collectie. De productontwikkelaars van Kimjaly hebben er in het bijzonder op gelet dat de kleding aanvoelt als een tweede huid, dat de stoffen rekbaar en toch blikdicht zijn, dat de kledingstukken aangenaam zijn op elk gebied (gevoel, geur, geluid, kleuren), ademend en goed blijven zitten tijdens alle oefeningen. Doel is om een reeks technische kledingstukken te bieden die lang meegaan en die werden getest en goedgekeurd door testpersonen.

De PREMIUM-collectie van KIMJALY, een collectie die werd goedgekeurd door yogaleraars

Het merk Kimjaly werkt al jarenlang samen met yogaleraars, via workshops en meetings, om te informeren naar de wensen en behoeften van gevorderde yogi's. De PREMIUM-collectie vat al hun verwachtingen samen, want onze teams voor productontwikkeling en design hebben heel aandachtig naar hen geluisterd.

De PREMIUM-collectie van KIMJALY, een collectie voor meer dan yoga alleen

Ons team van designers koos de kleuren, texturen en look van de PREMIUM-collectie zo dat je in deze kleding zo van kantoor naar de yogastudio kan. 
Uit heel wat gesprekken met een community van gevorderde yogi's bleek één ding heel duidelijk: ze wilden yogakleding die ze een hele dag lang konden dragen, zowel op kantoor als in de yogastudio. 
De kleding werd dus bedacht voor een yoga way of life. Een legging die je ook op het werk kan dragen. Een crop top die je heel elegant kan stylen met een blazer voor een avondje uit.

De PREMIUM-collectie van KIMJALY, een collectie die deels vervaardigd wordt in Europa

De productontwikkelaars en leveranciers van Kimjaly werkten heel nauw samen om een aantal artikelen van de PREMIUM-collectie te laten vervaardigen in Europa omwille van de vele voordelen op menselijk en economisch vlak. Dat betekent dat de productie- en verkoopkosten voor die artikelen hoger liggen dan het gemiddelde voor onze yoga-artikelen.
Natuurlijk zijn we niet perfect. Er is nog een lange weg te gaan om meer producten in Europa te vervaardigen. Maar we gaan stap voor stap vooruit.

Een score om de milieu-impact van de artikelen te vergelijken

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent.
Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe.
Website: Sustainability.decathlon.com
Filmpje met uitleg: https://youtu.be/8t63KkRwn_8

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Hoofdstof 80% Polyamide, 20% Elastaan

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - zacht

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Afbeeldingen

CROP TOP VOOR YOGA PREMIUM ZWART
CROP TOP VOOR YOGA PREMIUM ZWART
CROP TOP VOOR YOGA PREMIUM ZWART

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord

Impact op het milieu

co2-impact-cover
De CO2-voetafdruk van dit product is :
5,52 kg CO2e
1 kg CO2e vertegenwoordigt 5km in een benzinewagen (volgens de ADEME's Base Carbone©)
Wat is de CO2-voetafdruk? Dit is de voetafdruk die wordt gegenereerd door alle broeikasgassen die door het product worden uitgestoten, vanaf de fabricage tot het einde van de levensduur. Ter vereenvoudiging, wordt deze voetafdruk omgerekend in kilo CO2-equivalent. Meer informatie over het meten van de CO2-voetafdruk van onze producten