Dames skischoenen voor pisteskiën Fischer RC PRO W 90

€22000

Skischoenen voor dames die veel precisie en een goede energie-overdracht willen.

De schoenen Fisher RC Pro 90 Women hebben alles wat een goede schoen voor pisteskiën moet hebben: 4 buckles, reactievermogen, afzet achteraan en goede omhulling van de voet.

Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Stijfheid

Stijfheid

De flex van 90 is geschikt voor goede skiesters die graag overal skiën.

Instelbaar

Instelbaar

4 micro-instelbare aluminium buckles + brede, goed aanspanbare strap.

Warmte

Warmte

Goed geïsoleerde schoenen om je voeten warm te houden

TECHNISCHE INFORMATIE

Verstelbare buckles

Met de 4 micro-instelbare buckles en de strap kan je de schoen mooi op maat van je voet zetten, voor meer precisie.

Wat is de flex?

Om je een indicatie te geven van de stijfheid van de schoen bepalen de merken voor elke schoen een flex. Dat cijfer geeft de stijfheid van het geheel aan: hoe hoger de waarde, hoe stijver de shell. Men gaat ervan uit dat een flex van 60 vooral bedoeld is voor halfgevorderde en gevorderde skiërs. Een flex van 65 tot 75 is bedoeld voor gevorderde skiërs. Een nog hogere flex is voor ervaren skiërs. Grote en zware personen kunnen echter een hogere flex kiezen.

Hoe pas je skischoenen?

Stap met je voet in de schoen en sluit de buckles tot halfweg. Kun je je voet nog naar voren schuiven? Dan is de schoen nog te ruim. Als de schoen dicht is, buig je 3 keer door in "skihouding" (plaats je handen op je knieën) om je hiel tot achteraan de schoen te brengen. Sta rechtop: je moet de rand van de schaal net raken. Wanneer je gebogen staat, moet je voet naar achteren schuiven en voel je de voorkant niet meer.

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Laat de skischoenen goed drogen voor je ze opbergt. Berg ze op met gesloten buckles, in een skischoentas en in een ruimte met gematigde temperatuur.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet op een radiator laten drogen.