Warme waterdichte laarzen voor sneeuwwandelen dames SH500 X-warm veters

€4000

Ons ontwerpteam ontwikkelde deze laarzen voor wie af en toe wandelt, voor elk soort sneeuw. Houd je voeten warm en droog.

Deze warme laarzen zijn over hun hele hoogte waterdicht en bieden een goede bescherming en warmte-isolatie. Gemakkelijk aan te trekken dankzij het eenvoudig en doeltreffend vetersysteem.

Vraag & Antwoord
Kleur: DONKERBLAUW
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Warmte

Comforttemperatuur gemeten in rust: -5 °C; in activiteit: -18°C.

Waterdichtheid

Waterdichtheid

Waterdicht en ademend membraan om de voeten droog te houden.

Grip

Grip

Geribbelde rubberen zool van 4 mm voor een goede slipvastheid in de sneeuw.

TECHNISCHE INFORMATIE

Meten van de warmte-isolatie van onze laarzen:

Op basis van tests die het koudegevoel meten op het terrein en in het laboratorium bij een groep gebruikers, meten we de warmte-isolatie van onze laarzen, in rust (statisch) en in activiteit (dynamisch). Nu kun je heel precies weten tot welke temperatuur je laarzen je voeten warm houden. Wij geven limiet comforttemperaturen op voor de laarzen. Wij houden rekening met de verschillen in koudegevoel bij mannen en vrouwen.

Test van de waterdichtheid van de laarzen:

De laarzen zijn getest in het lab en zijn gegarandeerd waterdicht. Ze worden eerst onder druk in water ondergedompeld en er wordt gecontroleerd of er geen luchtbelletjes op het oppervlak van de laars te zien zijn. Vervolgens worden ze, half onder water, op een mechanische arm geplaatst die stapbewegingen nabootst. Zo wordt gecontroleerd of de binnenkant van de laars perfect droog blijft.. Die tests in het lab worden aangevuld met gebruiks- en verouderingstests op het terrein.

3 niveaus van waterdichtheid:

Bij het testen van de waterdichtheid testen we 3 niveaus van waterdichtheid: 2000 buigingen (ongeveer 4 km wandelen), 4000 buigingen (ongeveer 8 km wandelen) en 8000 buigingen (ongeveer 16 km wandelen).

Niveau van waterdichtheid van de laars:

Dit model laars werd getest tot 4.000 buigingen, dat is gelijk aan 8 km wandelen.

Tests op het terrein:

Deze laars werd getest op het terrein, in weersomstandigheden aangepast aan het gebruik ervan en door wandelaars, begeleid door de productmanager. Wij onderzoeken vooral de technische elementen van de laars om dit artikel goed te keuren volgens zijn bestek en de feedback die wij krijgen van onze klanten.

Tests in het lab:

Onze ingenieurs doen tests in het lab om te garanderen dat dit artikel perfect beantwoordt aan de verwachtingen. Wij testen onder meer volgende zaken: stevig vastzitten van de veteroogjes, verlijming, giftige stoffen, bestandheid tegen uv-stralen, slijtage van de zool en van de materialen van het bovenwerk, versnelde veroudering.

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Buitenkant van 80% Polyamide, 20% Polyurethaan Binnenkant van 79% Polyester, 15% Acryl, 6% Polyurethaan Zool van 100% Rubber Warme binnenvoering 79% Polyester, 15% Acryl, 6% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Wij raden je aan om dit artikel op te bergen op een luchtige plek, beschermd tegen licht en vocht.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Handwas

Vergelijkbare producten

Vraag & Antwoord