Sportbadpak voor zwemmen dames Taïs Ethn zwart

€2000
8546338

Onze teams ontwikkelden dit badpak voor dames die gestart zijn met zwemmen en van het water willen genieten in een heel vrouwelijk badpak.

Wil je een elegant badpak om te zwemmen? Dit badpak blijft door de H-vormige rug en brede bandjes perfect zitten tijdens het zwemmen en heeft bovendien een ingewerkte beha met uitneembare pads.

Vraag & Antwoord
Kleur: ZWART / PAARS
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Chloorbestendig

Chloorbestendig

Tot 100 uur gebruik: aanbevolen voor wie af en toe zwemt.

Positiebehoud product

Positiebehoud product

Brede bandjes in H-vorm op de rug en ingewerkte beha met uitneembare padding.

TECHNISCHE INFORMATIE

JOUW MANIER VAN ZWEMMEN

Beginnend zwemster: je bent net gestart met zwemsport en wil zwemkleding die in de eerste plaats comfortabel zit zodat je ongehinderd kan bewegen. Je wil (meer) gaan sporten en koos voor zwemmen omdat het zo gezond en tegelijk ook heel ontspannend is. Speciaal voor jou ontwikkelde Nabaiji een ruime keuze aan sportieve bikini's en badpakken die geschikt zijn voor zwemmen, maar ook voor elk figuur.

Ondersteuning van de borsten

Dit badpak heeft een ingewerkte beha met uitneembare pads.

MODEL

H-rug: een sportbadpak moet in de eerste plaats comfortabel zitten, zodat je er gemakkelijk en ongehinderd kunt in bewegen. Daarom is het belangrijk dat je bij de keuze van je badpak goed let op de rugvorm. Een badpak met H-rug is gemakkelijk aan te trekken en blijft goed zitten zodat je ongehinderd kan zwemmen. Dit type badpak is bijzonder geschikt voor dames met een maatje meer omdat het gemakkelijk over de heupen te trekken is.

STOF

Hoofdstof: 82% polyester, 18% elastaan. Onze ingenieurs ontwikkelden een stof op basis van polyester en vervingen de elastaanvezel door een PBT-vezel die net als elastaan de elasticiteit garandeert die nodig is voor het comfort, maar die vooral veel beter bestand is tegen chloor. Dat PBT-garen heeft ook als voordeel dat de stof snel droogt. En over zijn hele levensduur verliest het maximaal slechts 3 tot 4% van zijn sterkte. Extra troef: de kleuren blijven langer mooi, zelfs felle kleuren

Gebruiksbeperking

Niet geschikt voor glijbanen.

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuprestatie het snelst herkent.
Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe.
Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 80% Polyamide, 20% Elastaan Inzetstuk 82% Polyester, 18% Elastaan Voering 100% Polyamide Garnering 100% Polyester

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet strijken

Niet droogreinigen

Niet droogreinigen

Vergelijkbare producten

AFBEELDINGEN

Sportbadpak voor zwemmen dames Taïs Ethn zwart
Sportbadpak voor zwemmen dames Taïs Ethn zwart
Sportbadpak voor zwemmen dames Taïs Ethn zwart

Vraag & Antwoord