Damessweater 500 voor relaxatie bij yoga gemêleerd

€1999
Ref : 148961 8366669

Ontworpen voor: zachte yoga (Hatha, Nidra, traditioneel, restorative, zwangerschapsyoga ...).

Ideaal voor de opwarming en voor de relaxatie aan het eind van de yogasessie (savasana). Deze sweater in dikke fleece is warm en zacht en geeft je een behaaglijk gevoel voor en na de yoga.


Kleur : ZWART

Maat maatwijzer

Leveringsmethodes

Ophalen in winkel : Toon winkelvoorraad Levering aan huis :
Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

De dikke en lichte fleece, met een hoge dichtheid, houdt het lichaam warm.

Zachtheid

Donzige fleece, dik en zacht aan de binnenkant van de sweater.

AFBEELDINGEN

TECHNISCHE INFORMATIE

Ontwerp van de yoga-artikelen van Domyos

Ons hele kledingassortiment is ontworpen om je het comfort te bieden dat essentieel is bij yoga. Bij Domyos werken we in team aan onze artikelen, opdat je yogasessies een moment van ontspanning en plezier blijven. Zo kun je je kleding vergeten en je concentreren op je houding of je ademhaling. De modellen zijn getest in gebruik en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.

De gunstige effecten van de relaxatie

Yoga wordt vaak afgesloten met een relaxatiefase. Tijdens dit moment van loslaten voelt het lichaam de weldaden van yoga. Die fase verloopt in stilte of onder begeleiding van een stem (Nidra yoga), in lighouding (savasana) en terwijl je langzaam en diep adem haalt. Een ervaring van welzijn tot in het diepst van je ziel, een gevoel dat zijn doorwerking zal hebben op je dagelijks leven en je relaties met anderen. De relaxatie helpt je ook je hoofd leeg te maken en angsten te verminderen.

Waarom aan yoga doen?

Yoga heeft zijn oorsprong in het oude India en is een discipline die lichaam en geest met elkaar in balans brengt. Als je regelmatig aan yoga doet, zal je je zowel geestelijk als lichamelijk goed voelen. Het lichaam wordt soepeler, sterker en veerkrachtiger. Daarbij voel je je zelfzekerder, rustiger en ontspannen.

OVERIGE INFORMATIE

ONDERHOUDSADVIES

De manier waarop je je kledij onderhoudt, heeft een grote impact op het milieu. Was je kleren zonder voorwasprogramma. En door te wassen op 30° in plaats van op 40° kun je tot 37% energie besparen! Kies ook altijd voor milieuvriendelijke wasmiddelen in een gerecycleerde verpakking.

TESTS

Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.

ACTIE FOTO

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

4.7 /5
50 Beoordelingen
50 Gebruikers bevelen dit product aan
5
39
4
9
3
1
2
1
1
0
Deel je mening met andere gebruikers
Cocon de douceur
5/5
Matière agréable et chaude procurant un confort absolu
Meer
Maglia
5/5
Ottima
Meer
Sweat
5/5
Tout doux
Meer