Dansvoetjes voor modern jazz en hedendaagse dans huidskleur

€1000

Ons team van gepassioneerde dansers ontwikkelde deze dansvoetjes voor wie zich beter wil kunnen afzetten op de vloer bij hedendaagse dans en jazzdans.

Wil je beter over de vloer glijden zonder schoenen te moeten dragen? De dansvoetjes zitten als een tweede huid, zorgen ervoor dat je beter kan afzetten en beschermen je voeten.

Vraag & Antwoord

Kleur:

Beige roze

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Rekbaar

Soepel en comfortabel, passen zich aan de vorm van je voet aan.

AFBEELDINGEN

Dansvoetjes voor modern jazz en hedendaagse dans huidskleur
Dansvoetjes voor modern jazz en hedendaagse dans huidskleur
Dansvoetjes voor modern jazz en hedendaagse dans huidskleur

TECHNISCHE INFORMATIE

Waar zijn dansvoetjes voor nodig?

Dansvoetjes, ook 'foot undeez' genoemd, zijn nauwelijks te zien maar wel heel nuttig. Ze zitten als een tweede huid en beschermen de voeten tegen wrijving met de dansvloer tijdens hedendaagse dans of jazzdans. Met dansvoetjes kan je sneller dansen en beter afzetten! Ze zorgen er immers voor dat je voeten beter over de vloer glijden en tegelijk bieden ze een zekere slipvastheid zodat je meer controle hebt over je passen.

Hoe de juiste maat kiezen?

Het wordt aanbevolen om dansvoetjes te passen voor je ze koopt. Je kunt je ook baseren op deze maattabel:
M = 35/36
L = 37/38
XL = 39/41

Garantie

2 jaar

VIDEO

OVERIGE INFORMATIE

TESTS

Dit artikel werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern lab en laten toe om te bevestigen dat onze kwaliteitseisen werden nageleefd.

Goedgekeurd door

Onze testingenieur, Ines, liet onze artikelen uittesten door amateur- en professionele dansers. Ze droegen onze artikelen tijdens hun lessen en gaven ons daarna hun negatieve en positieve commentaar. Zo wisten we welke punten nog beter konden en pasten we de artikelen aan zodat ze perfect beantwoorden aan de behoeften van dansers. Ook liet Caroline, onze product manager, alle maten passen zodat we kunnen garanderen dat alles voor iedereen perfect zit.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vergelijkbare producten