PRODUCTVOORDELEN

Gebruiksgemak

Snel en gemakkelijk te bereiden (3/5 min), gemakkelijk dankzij de maatstreepjes.

Energiewaarde

386 kcal voor 100 g gevriesdroogd en 150 g bereid.

Transportgemak

Zakje van 15 x 15 x 2,5 cm. Totaalgewicht 70 g.

TECHNISCHE INFORMATIE

Gebruiksadvies

Maak het zakje open door de twee uiteinden goed bij elkaar te brengen tot ze elkaar raken, zodat het zakje helemaal open is, zoals een diep bord.
Giet 100 ml warm of kokend water bij (tot markering 3) en roer goed om met een lepel, sluit de zipper. Schud het zakje geregeld tijdens de bereiding. 3 tot 5 minuten wachten. Openen, nog eens roeren en smullen maar.
Je kan de crumble ook met koud water of melk bereiden. Dan moet je wel wat meer tijd rekenen.

Drogen of vriesdrogen?

De meeste van onze voedingswaren zijn gevriesdroogd (met uitzondering van kruiden, rijst en pasta). Dit gaat via sublimatie (een vaste stof gaat direct over naar gasvormige toestand). Hierdoor behouden de ingrediënten hun volledige voedingswaarde (in tegenstelling tot andere varianten van drogen). En, heel belangrijk, de smaak van de voedingswaren blijft volledig behouden en het gebruik van bewaarmiddelen kan worden beperkt.

Hoe worden de maaltijden bereid?

Ons assortiment vriesdroogmaaltijden wordt vervaardigd in Frankrijk.
Het rundsvlees (van Franse oorsprong) wordt gedurende 45 minuten tot 1 uur gegaard op lage temperatuur (ongeveer 70°C) en daarna gevriesdroogd. De andere ingrediënten (pasta, aardappelen, ...) worden apart gevriesdroogd.
Daarna worden alle ingrediënten samengevoegd, met de specerijen en kruiden, volgens het recept. Tot slot worden ze in individuele kraftzakjes verpakt.

Gewicht en afmetingen

Gewicht bereid: 150 g
Drooggewicht: 50 g
Afmeting: 15 x 15 x 2,5 cm
Totaal gewicht: 70 g met zakje

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Koel en droog bewaren.

TESTS

Al onze voedingsproducten worden in elke fase van hun ontwikkeling getest door onze teams en door consumenten zodat ze zo goed mogelijk aan de behoeften voldoen.

Goedgekeurd door

Het volledige ontwerpteam kreeg de kans om dit dessert appel-banaan crumble te testen tijdens hun vele tochten in het massief van de Mont Blanc, want dit is immers de regio waar de kantoren liggen van Forclaz, het trekkingmerk van Decathlon. Ons gevriesdroogde dessert is goedgekeurd door een diëtiste en een panel van testpersonen.

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten