Dobok taekwondo 500 voor volwassenen

€2500

beoefenaars van taekwondo die regelmatig poomsae's of gevechten trainen.

Zoek je een lichte en comfortabele dobok? Deze lichte dobok is zowel geschikt voor poomsae's als voor gevechten. Bovendien respecteert hij de esthetische codes van taekwondo: Verkocht zonder band.

Vraag & Antwoord
Kleur: Sneeuwwit
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Bewegingsvrijheid

Bewegingsvrijheid

Het brede kruis van de broek geeft meer bewegingsvrijheid.

Lichtgewicht

Lichtgewicht

Met de lichte stof van deze dobok beweeg je gemakkelijker.

TECHNISCHE INFORMATIE

Een dobok die de codes van taekwondo respecteert en geschikt is voor alle trainingen.

Visueel gesproken respecteert deze dobok de esthetische codes van het taekwondo: de stof is geribbeld, de kraag is wit en de op de rug staan de klassieke kanji's van het taekwondo.
Wat is voor jou geschikt? Met zijn aan taekwondo aangepaste snit, de lange mouwen, de laag uitgesneden tuniek en de grote bewegingsvrijheid - vooral voor de benen - is deze dobok zowel geschikt voor pomsae's als voor gevechten.

Meer bewegingsvrijheid voor je benen:

Taekwondo maakt gebruik van de vuisten, maar ook en vooral van de voeten!
Voor een maximale bewegingsvrijheid hebben we de broek ontworpen met een vergroot kruis.Resultaat: je broek is geschikt voor alle bewegingen, zelfs voor een spreidstand!

Dit is de stof van je dobok.

Taekwondo is een vechtsport waarbij gebruik wordt gemaakt van trap, stoot- en slagtechnieken. Niet verwonderlijk dat je veel transpireert!
Dus kozen we voor je dobok een geweven stof die de traditionele codes van het taekwondo respecteert. De comfortabele, lichte en resistente stof bestaat uit 65% katoen en 35% polyester. Bovendien droogt ze sneller!

Graag presenteren we je...

...ons nieuw assortiment voor taekwondo! Om je een geschikte dobok te kunnen aanbieden, heeft ons 4-koppig ontwerpteam gedurende een jaar gewerkt aan ontwerpen, patronen en prototypes.Daarna was er veel overleg met de leverancier en werden tests gedaan met onze door taekwondo gepassioneerde medewerkers. En wat vindt onze productmanager Enrique van het resultaat? "Een dobok die je met de nodige fierheid zult dragen."

Enrique, productmanager bij Outshock, vertelt over het ontwerpen van de doboks:

"Martial arts kennen veel esthetische codes. Voor taekwondo hebben we deze codes gebruikt om verbeteringen aan te brengen. Je kunt het vergelijken met enkele penseelstreken. We kennen een aantal leraars en beoefenaars van taekwondo in Spanje: we hebben hen gevraagd wat ze precies willen. Dat was een heel leuke samenwerking. En ook typisch voor martial arts: mensen zijn graag bereid om hun passie te delen."

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 65% Polyester, 35% Katoen

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Mag niet in de droogtrommel

Strijken - Maximum temperatuur 150°C

Strijken - Maximum temperatuur 150°C

Niet droogreinigen

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Dobok taekwondo 500 voor volwassenen
Dobok taekwondo 500 voor volwassenen
Dobok taekwondo 500 voor volwassenen
Dobok taekwondo 500 voor volwassenen

Vraag & Antwoord