Draadloze elektrostimulator SP8.0

€84999
Ref : X8337920 8337920

Ontworpen voor: een beter uithoudingsvermogen of meer kracht, voor een snellere recuperatie, om blessures te voorkomen en om pijn te bestrijden.

De partner van atleten die dagelijks op topniveau trainen: de SP 8.0 is de absolute top in elektrostimulatie. Draadloos, evolutief, voor steeds betere resultaten.


Maat
  • unieke grootte Voorraad 0
Niet in voorraad

Ophalen in winkel : Toon winkelvoorraad
Levering aan huis :

PRODUCTVOORDELEN

Coaching

40 progr.: voorbereiding, pijnbestrijding, recup/massage, fitness, revalidatie.

Herlaadbaar

Batterij herlaadbaar in minder dan 2 u.

Gebruiksgemak

Vierkant scherm, gebruiksvriendelijk, plaatsing van elektroden op het scherm.

Personalisatie

Gepersonaliseerde functies mi-SCAN, mi-TENS, mi-RANGE, trainingssoftware.

Transportgemak

Beschermende schaal en draagkoffertje.

TECHNISCHE INFORMATIE

Vermogen

120 mA, 400 us, 150 Hz.

MI-functies

Unieke technologie die het mogelijk maakt rekening te houden met de eigenheid van elk van onze spieren en zo de stimulatie aan te passen aan hun kenmerken. Eenvoudig, omdat die gegevens automatisch worden overgebracht naar de stimulator. Persoonlijk, want elk van onze spieren is uniek. Je training is voortaan automatisch gepersonaliseerd en bijgevolg perfect aangepast aan jouw fysiologie.

Functie mi-SCAN

Net voor je begint met je training scan je met de functie mi-SCAN en de mi-SENSOR de gekozen spiergroep zodat de parameters van de stimulator automatisch worden aangepast aan die lichaamszone, volgens je eigen fysiologie. Het gaat hier om een echt gepersonaliseerde meting. Mi-SCAN past de elektrostimulatie aan je persoonlijke fysiologie aan.

Functie mi-TENS

Met de functie mi-TENS vergemakkelijkt de mi-SENSOR het regelen van de stimulatie-energie bij pijnbestrijdingsprogramma's. Het aanpassen gebeurt automatisch en onmiddellijk, wat het gebruik vereenvoudigt en zorgt voor een optimaal resultaat. De functie mi-TENS is bedoeld om de optimale energie te vinden en te gebruiken bij alle programma's van het type TENS (pijnbestrijding).

ONZE AANBEVOLEN PRODUCTEN

Compex

Geleidende gel

(8)
Compex

Snap-elektroden Perf

(11)

DIENSTEN

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard