VERLAAGDE PRIJS

Draadloze elektrostimulator SP8.0

€84999
Ref : X8337920 8337920

Ontworpen voor: een beter uithoudingsvermogen of meer kracht, voor een snellere recuperatie, om blessures te voorkomen en om pijn te bestrijden.

De partner van atleten die dagelijks op topniveau trainen: de SP 8.0 is de absolute top in elektrostimulatie. Draadloos, evolutief, voor steeds betere resultaten.


Maat maatwijzer

Ophalen in winkel : Toon winkelvoorraad Levering aan huis :
Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Coaching

40 progr.: voorbereiding, pijnbestrijding, recup/massage, fitness, revalidatie.

Herlaadbaar

Batterij herlaadbaar in minder dan 2 u.

Gebruiksgemak

Vierkant scherm, gebruiksvriendelijk, plaatsing van elektroden op het scherm.

Personalisatie

Gepersonaliseerde functies mi-SCAN, mi-TENS, mi-RANGE, trainingssoftware.

Transportgemak

Beschermende schaal en draagkoffertje.

AFBEELDINGEN

TECHNISCHE INFORMATIE

Vermogen

120 mA, 400 us, 150 Hz.

MI-functies

Unieke technologie die het mogelijk maakt rekening te houden met de specifieke kenmerken van elke spier en zo een aangepaste stimulatie kan bieden. De werking is heel eenvoudig want de gegevens worden automatisch overgebracht naar de stimulator. Persoonlijk, want elk van onze spieren is uniek. Je training wordt voortaan automatisch gepersonaliseerd en bijgevolg perfect aangepast aan je eigen lichaamsbouw.

Functie mi-SCAN

Net voor je begint met je trainingssessie scan je met de functie mi-SCAN en de mi-SENSOR de gekozen spiergroep zodat de parameters van de stimulator automatisch worden aangepast aan die lichaamszone, volgens je eigen fysiologie. Dit is een echt gepersonaliseerde meting. Mi-SCAN past de elektrostimulatie aan je persoonlijke gesteldheid aan.

Functie mi-TENS

Met de functie mi-TENS vergemakkelijkt de mi-SENSOR het regelen van de stimulatie-energie bij pijnbestrijdingsprogramma's. Het aanpassen gebeurt automatisch en onmiddellijk, wat het gebruik vereenvoudigt en zorgt voor een optimaal resultaat. De functie mi-TENS is bedoeld om de optimale energie te vinden en te gebruiken bij alle programma's van het type TENS (pijnbestrijding).

ONZE AANBEVOLEN PRODUCTEN

Compex

Geleidende gel

(8)
Compex

Snap-elektroden Perf

(13)

DIENSTEN

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard