KALENJI

Draadloze oortjes voor hardlopen Kalenji 900 bluetooth zwart

€5000

8554468

Voor hardlopers en andere sporters die muziek willen beluisteren zonder hinderlijk kabeltje naar hun smartphone.

Bluetooth-verbinding voor een grote bewegingsvrijheid.

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Audio-efficiëntie

Een evenwichtig geluid dankzij de bass-reflex technologie

Stabiliteit

INTRA-CONCHA: Oorhaken en dopjes met vleugels.

Autonomie

8 uur autonomie om te luisteren

Waterbestendigheid

De oortjes zijn regen- en transpiratiebestendig (IPX2).

Controle

Handsfree kit voor oproepen en muziek (zie de technische informatie)

Lichtgewicht

Gewicht: 15 g.

Compatibiliteit

Compatibel met alle smartphones (iOS > 6.1 en Android > 4.1).

Technische informatie

ECHT WATERDICHT

In 2021 hebben we dankzij jullie opmerkingen vastgesteld dat er een probleem was met de waterdichtheid van onze Kalenji oortjes 900.
We hebben het probleem aandachtig onderzocht en de nodige aanpassingen gedaan.
Na een lange testfase zijn we nu blij dat we deze oortjes opnieuw kunnen aanbieden.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN DE KALENJI 900 EN DE KALENJI 500?

Met de oortjes Kalenji 900 wilden we het comfort naar een hoger niveau tillen: dopjes die geschikt zijn voor een diverse soorten oren, een oorhaak met vormgeheugen en oortjes van 12 mm (tegenover 8 mm voor de Kalenji 500) garanderen dat deze oortjes perfect blijven zitten. De oortjes Kalenji 900 bieden bovendien een grotere autonomie: 8 uur (tegenover 4 uur voor de Kalenji 500) en zijn compacter.

Wat is het verschil tussen sportoortjes en gewone oortjes?

Wanneer je loopt, beweegt je hele lichaam. Je oortjes moeten ook dan perfect blijven zitten. Je zweet, dus ze moeten bestand zijn tegen transpiratie. En je moet nog steeds geluiden om je heen kunnen horen. Die 3 eisen lagen aan de basis van onze keuzes bij het ontwerpen van de sportoortjes KALENJI 900.

GEEN LAST MEER VAN OORTJES DIE BEWEGEN TERWIJL JE RENT!

De oortjes KALENJI 900 gebruiken de vorm van je oor om te garanderen dat ze goed blijven zitten tijdens het hardlopen. De kabel die beide oortjes met elkaar verbindt, komt boven je oren, en de insert met vormgeheugen past zich perfect aan de vorm van je oren aan. De dopjes in silicone hebben een vleugeltje dat in je oor past. Zo blijven de oortjes goed zitten zonder dat ze je hinderen. De set bevat dopjes in 3 maten.

GOED HOORBARE OMGEVINGSGELUIDEN

Of je nu gaat joggen in de stad, in een park of op het platteland, het is nooit aangenaam om je helemaal geïsoleerd te voelen terwijl je rent. Daarom zijn we gegaan voor een zogeheten "open" ontwerp. Dat houdt in dat de oortjes niet binnendringen in je gehoorgang. Op die manier creëren ze geen hinderlijk, drukkend gevoel terwijl je rent. Dat is comfortabeler. In tegenstelling tot in-ear oordopjes blijf je met dit type oortjes wel geluiden uit de omgeving horen.

GROTE AUTONOMIE OM LANGER TE SPORTEN

De bluetooth-oortjes KALENJI 900 hebben 8 uur autonomie om te luisteren. Je hoort een gesproken melding (in het Engels) over het batterijniveau wanneer je de oortjes uitschakelt, zodat je ze niet vergeet op te laden voor je volgende loopsessie. De KALENJI 900-oortjes zijn oplaadbaar met de meegeleverde micro-USB-kabel.

ZACHT VOOR JE OREN

Het deel van de oortjes dat contact maakt met je oren (de dopjes) is gemaakt van zacht silicone. Om de oortjes uit te tekenen, hebben we de bouw van een oor tot in de puntjes bestudeerd en een aantal comforttests gedaan bij onze testers. Het ontwerp van de dopjes is het resultaat van opeenvolgende verbeteringen over 3 generaties van oortjes.

EEN EVENWICHTIG GELUID DANKZIJ BASS REFLEX TECHNOLOGIE

Om ervoor te zorgen dat het geluid van de KALENJI 900 je favoriete nummers getrouw overbrengt, hebben we ze uitgerust met een miniatuurversie van de "bass reflex" die vaak gebruikt wordt in speakers: een kokertje achteraan het oortje creëert een doorvoer naar buiten. Dat systeem zorgt voor een mooi uitgebalanceerd geluid waarin ook de bassen tot hun recht komen. Die worden immers vaak stiefmoederlijk behandeld in oortjes van dit type.

GEWOON AANZETTEN OM TE KOPPELEN!

We houden het allemaal graag eenvoudig! Daarom hebben we het gemakkelijker gemaakt om je KALENJI 900-oortjes te koppelen. Wanneer je de oortjes aanzet, ga je rechtstreeks naar de bluetooth-instellingen van je smartphone en kun je starten met zoeken naar een bluetooth-apparaat. Klik op “KALENJI 900” en je bent klaar! De volgende keer zal je smartphone automatisch verbinding maken met de oortjes zodra je ze aanzet en ze in de buurt zijn. Vergeet bluetooth niet in te schakelen op je smartphone ;-)

EEN BLUETOOTH-ONTVANGST DIE JE MUZIEK WAARDIG IS!

Er is niets zo vervelend als je muziek die tijdens het luisteren onderbroken wordt. Dat kan gebeuren als het bluetooth-signaal niet sterk genoeg is. We willen je dit besparen en daarom hebben we veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de antenne van de KALENJI 900-oortjes.
En omdat je misschien binnen op een loopband loopt, hebben we ervoor gezorgd dat het bereik tot 10 m kan gaan zonder hindernissen.

MAAR WAAR IS DE AFSTANDSBEDIENING?

Met de meeste bluetooth-oortjes kun je je telefoon bedienen als hij zich in je zak of smartphonehouder bevindt (volume regelen, een oproep beantwoorden, enz.). Die afstandsbediening bevindt zich vaak op de kabel en zorgt ervoor dat de oortjes minder goed blijven zitten. Om dit te vermijden, hebben we de afstandsbediening en microfoon van de KALENJI 900 in de speakers verwerkt. De kabel beweegt niet en hindert je niet tijdens het lopen. Bovendien kun je de knoppen eenvoudiger bedienen.

EEN VERLENGSTUK VAN JE SMARTPHONE!

Hier vind je een overzicht van de mogelijkheden met je KALENJI 900-oortjes:
- volume regelen (druk op de knoppen Volume +/-)
- muziek pauzeren (druk op de knop Play)
- naar een volgend nummer gaan (druk twee keer op de knop Play)
- een oproep beantwoorden (druk op de knop Play)
- een oproep weigeren
- inhaken (druk op de knop Play)
- Siri of Google Voice openen (druk 2 sec tegelijk op de knoppen Volume + en -)

OPBERGTASJE

De set bevat een opbergtasje in silicone om goed zorg te dragen voor je oortjes :-)

BLUETOOTH-COMPATIBILITEIT

De bluetooth 4.1 draadloze verbinding is compatibel met alle smartphones (iOS > 6.1 en Android > 4.1), tablets en apparaten die de bluetooth-profielen AD2P/HSP/HFP/AVRCP ondersteunen.

De meeste Apple- of Windows-computers zijn compatibel. Voor bepaalde Windows-configuraties zal je gevraagd worden om bluetooth-profielen te installeren.

TECHNISCHE KENMERKEN

Diameter speaker 12,2 mm
Impedantie 32 ohm
Gevoeligheid 102 Db (+/- 3 dB bij 1 kHz en 1 MW ingangsvermogen)
Frequentiebereik 20 Hz - 20 kHz
Batterij: 120 mAh (8 uur autonomie)
Bluetooth-bereik: 10 m

TEVREDEN OF RETOUR

We dragen de kwaliteit van onze producten hoog in het vaandel. We hebben een hele resem prototypes ontwikkeld die we geleidelijk hebben bijgeschaafd op basis van tests in ons lab en jogginguitjes met ons testerspanel. Als je niet tevreden bent over de oortjes, kun je gebruikmaken van onze retourbeleid: https://www.decathlon.fr/landing/retour-et-echange/_/R-a-retour-echange

Garantie en klantendienst

Op alle Decathlon-producten krijg je 2 jaar garantie. Voor vragen kun je altijd terecht op onze supportwebsite support.geonaute.com. Je vindt er allerhande nuttige tips om je product juist te gebruiken: handleidingen, veelgestelde vragen en instructiefilmpjes. En om je optimaal bij te staan, is ons supportteam de klok rond beschikbaar om je persoonlijk van dienst te zijn.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Hoofdtelefoon 30% Acrylonitril butadieen styreen, 30% Lilo-batterij, 20% PCBA, 10% Silicone, 10% Thermoplastische polyethyleen

VOORRAADADVIES

Bewaar de KALENJI 900-oortjes beschermd tegen vocht, in een droge omgeving.

TESTS

Alle Decathlon-producten worden getest door een panel in de gebruiksomstandigheden waarvoor ze werden ontworpen. De tests worden begeleid door een gespecialiseerd ingenieursteam. Op basis van die tests gaan productmanagers, ingenieurs en het volledige Decathlon-team aan de slag om technische producten te bedenken, te ontwerpen en te ontwikkelen die helemaal op maat zijn van de wensen van onze gebruikers.

Vergelijkbare producten

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord