DRAADLOZE SPORTOORDOPJES BLUETOOTH POWERBUDS BLACK

€8900
8675141

Deze draadloze oordopjes van Amazfit volgen je hartslag tijdens je training en laten je tegelijk naar muziek luisteren

Ga volledig op in je muziek! Deze oordopjes geven extra pit aan je trainingen en dagelijkse activiteiten!

NIEUWE COLLECTIE
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5

PRODUCTVOORDELEN

Autonomie

Autonomie

BATTERIJDUUR. Geïntegreerde PPG-sensor om je hartslag te meten

Lichtgewicht

Lichtgewicht

6 g per oordopje (69 g met de oplaadcase).

Reikwijdte

Reikwijdte

Tot 10 meter.

Positiebehoud product

Positiebehoud product

Stevige en comfortabele oorhaakjes met magnetische bevestiging.

Ondoordringbaarheid

Ondoordringbaarheid

Bestand tegen water, transpiratie en stof (IP55).

TECHNISCHE INFORMATIE

Hartslagmeldingen

Krijg realtime meldingen over je hartslag, tempo en de duur van je training. Via de app kun je zelf bepalen wanneer je een melding over je hartslag of tempo wilt ontvangen. Zo weet je meteen je fysieke status en verminder je potentiële risico's.

Audiosysteem voor professionele sporters

De Amazfit Powerbuds bieden een verbluffende geluidskwaliteit dankzij het geluidssysteem dat speciaal voor professionele sporters ontwikkeld is. Je trainingen worden een stuk intenser en dynamischer. De ultragevoelige magneet met een hoogwaardig composiet membraan biedt drie heldere en krachtige frequenties voor een onberispelijk geluid.

Echt draadloos

Nadat je ze geconfigureerd hebt, maken de Amazfit Powerbuds automatisch verbinding als je ze uit de oplaadcase neemt. Met de geïntegreerde in-ear-sensoren kun je ze indoen om de muziek te starten en uitdoen om even te pauzeren. Je kunt de twee oordopjes aanpassen met een double-tap en triple-tap touchfunctie om verschillende functies te bedienen.

Bestand tegen water en stof (IP55)

Dankzij het geïntegreerde ontwerp zijn deze oordopjes uitstekend bestand tegen water en stof. De onderdelen van de Amazfit Powerbuds zijn doeltreffend beschermd tegen schade veroorzaakt door stof, regen en transpiratie. Zo kun je steeds met een gerust hart trainen.

Magnetisch oorhaakje

Het unieke ontwerp van het afneembare magnetische oorhaakje is bedacht om de oordopjes perfect te laten passen. Zelfs tijdens een intense training hinderen ze geen moment. Als je de oordopjes gebruikt tijdens je dagelijkse bezigheden, kun je de oorhaakjes afnemen en in de oplaadcase stoppen en opbergen.

Verbeterde bas tijdens de training

Activeer de Motion Beat-modus om het perfecte basgeluid te ervaren en de kracht van de muziek te voelen. Gebruik de functie om de intensiteit van je training te bepalen en op een aangename en energieke manier aan je doelen te werken.

Geluidsdimmend met dubbele micro

De Amazfit Powerbuds geven een helder geluid en neutraliseren doeltreffend storende omgevingsgeluiden om je van de beste muziekkwaliteit te laten genieten.

Let op je omgeving

Raak de oordopjes aan om de Thru-modus te activeren. Met die functie hoor je de omgevingsgeluiden beter. Hierdoor verlopen groepstrainingen in de buitenlucht van een leien dakje, vermijd je ongevallen en kun je veilig trainen.

Magnetische oplaadcase

Met één oplaadbeurt kun je de oordopjes acht uur gebruiken. Werk je met de magnetische oplaadcase, dan kun je de dopjes nog zestien uur langer gebruiken om onderweg 24 uur van muziek te genieten.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

- Gewicht: oordopjes 6 g x 2, totaal (oordopjes + oplaadcase + oorhaakjes) 69 g - Water- en stofdicht IP55 (oordopjes) - Vereist besturingssysteem: minimaal Android 5.0 of iOS 10.0 - Draadloze verbinding: dual-core digitale bluetooth-chips, BT5.0, BLE

Vergelijkbare producten

VIDEO