Drinkfles 500 voor wandelen sportdop 0,8 liter Tritan-kunststof paars

€600

Wil je gemakkelijk kunnen drinken op je wandeling? Onze ontwikkelaars hebben deze drinkfles een sneldop gegeven, die je met 2 handen openklikt.

Een drinkfles die je gemakkelijk en snel opent met 2 handen. Gemaakt uit transparant en sterk Tritan-plastic (0,8 liter).

Vraag & Antwoord

Kleur:

Paars

PRODUCTVOORDELEN

Makkelijk te openen / sluiten

Gemakkelijk en snel te openen met 2 handen zonder de dop eraf te schroeven.

Stevigheid

Gemaakt uit Tritan: transparant en onbreekbaar plastic dat de smaak niet aantast

Gebruiksgemak

Grote opening om gemakkelijk te vullen, draaglus, schaalverdeling. 0,8 l.

Isothermisch

Niet isolerend. Je drank koel houden kan je met de isolatiehoes van 1 l.

TECHNISCHE INFORMATIE

Gebruikstips

Tritan is net zoals aluminium niet isolerend. Gebruik een speciale isolatiehoes als je je drank in de fles koel wilt houden. Deze drinkfles is geschikt voor warme dranken, maar hou er dan wel rekening mee dat ze snel zullen afkoelen.
Niet gebruiken met koolzuurhoudende dranken of vette vloeistoffen (melkproducten, oliën...). Niet in de microgolf of diepvriezer plaatsen.

Praktisch

De dop is voorzien van een handige draaglus, om de fles gemakkelijk met de hand te dragen of aan je rugzak te hangen met een riempje of musketon.
De drinkfles is transparant en heeft maatstreepjes om de 200 ml. Zo weet je op elk moment hoeveel drank je nog rest, of kan je gemakkelijker je sportdrank bereiden.

Onderhoudstips

Was je drinkfles na elk gebruik grondig uit met een klassiek afwasmiddel en wat water. Je kan deze fles ook in de vaatwasmachine plaatsen indien nodig. Let er dan wel op dat de dichting van de dop dan kan loskomen. Plaats die zeker terug nadat je de fles uit de vaatwasser haalt, anders dicht ze niet goed af. De dop en de fles goed apart laten drogen.

Eerste gebruik

3 keer volledig spoelen met helder water voor het eerste gebruik.

Materialen en wetgeving

Onze artikelen en materialen voldoen aan de geldende normen voor contact met levensmiddelen. Ze bevatten geen bisfenol A (BPA), zoals de Franse wetgeving voorschrijft. Plastic wordt onderverdeeld in 6 categorieën, naargelang de eigenschappen. Past een plasticsoort niet in een van die 6 klassen, dan belandt ze in klasse 7 (die dus allerhande plastics bevat, al dan niet geschikt voor contact met levensmiddelen). Tritan, dat geschikt is voor contact met levensmiddelen, behoort tot die klasse 7.

Gewicht en afmetingen

Inhoud: 0,8 liter
Afmetingen: Ø 7,8 cm x 23,5 cm
Gewicht: 103 gram
Verkrijgbaar in: 0,5 l / 0,8 l / 1,2 l

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Wassen en laten drogen alvorens op te bergen. Bewaren met geopende dop. Bij voorkeur op een droge en schone plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Geen bruisende drank, vette vloeistoffen, diepvriezer, microgolf

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten