EIWITREPEN VOOR RECUPERATIE NA SPORT VEGAN RODE VRUCHTEN 5X 40 G

€700
€3500/KG

8560493

Ons team van gepassioneerde sporters ontwikkelde dit exclusieve product om te recupereren na een intensieve of langdurige inspanning.

Een VEGAN-reep rijk aan eiwitten en met een koolhydratenmix, te gebruiken binnen 30 minuten na een inspanning. Bij voorkeur combineren met een recuperatiedrank.

Flavor:

Rode vruchten

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Energiewaarde

160 kcal en 18 gram koolhydraten per reep.

Eiwitgehalte

Bevat 10 g plantaardige eiwitten per reep.

Samenstelling

Zonder dierlijke eiwitten. Met plantaardige eiwitten.

Technische informatie

RECUPERATIEDRANK

Voor een optimale werking eet je de reep binnen een half uur na de inspanning. Waarom koolhydraten? Koolhydraten dragen bij aan de recuperatie van de normale spierfuncties (contractie) na een zeer intensieve en/of langdurige lichamelijke inspanning die je spieren heeft uitgeput en de voorraad glycogeen in je skeletspieren heeft verminderd. Waarom eiwitten? Eiwitten helpen bij de wederopbouw van spiervezels die door de inspanning zijn beschadigd.

WAAR MOET IK MIJN REEP MEE AANVULLEN?

Voldoende water (met tussenpozen) om je vochtniveau te herstellen (houd hierbij rekening met je transpiratie); natrium voor de hydratatie en om de koolhydraten beter op te nemen; waterstofcarbonaat om de zuurtegraad te bufferen. Daarom raden we aan om water rijk aan natrium en bicarbonaat te drinken.

WANNEER MOET IK EEN RECUPERATIEREEP NEMEN?

Neem zeker niet te veel! Je hoeft niets te eten na een korte of lichte training, of als je binnen een uur gaat eten (zorg er in dat geval wel voor dat je maaltijd voldoende koolhydraten, eiwitten en antioxidanten bevat).

"HOE MEER EIWITTEN, HOE BETER"; "WHEY IS DE BESTE OPTIE VOOR DE RECUPERATIE". WEG MET DEZE MYTHES!

Het heeft geen enkele zin om te veel eiwitten binnen te krijgen. Alles boven de 20 gram heeft geen invloed meer op je herstel of de heropbouw van je spieren. Enkel eiwitten op zich zijn ook niet voldoende voor een optimale recuperatie. Om je spieropbouw en het aanvullen van je spierglycogeen een duwtje in de rug te geven, combineer je die eiwitten met koolhydraten.

DENK ERAAN

Naast regelmatige lichaamsbeweging zijn ook een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl belangrijk. Drink regelmatig.

Overige informatie

Samenstelling

Eiwitreep met granen, pompoenpitten en rode vruchten, gearomatiseerd. Ingrediënten: Glucosestroop, geëxtrudeerde SOJA 22,5% (isolaat van SOJA-eiwitten, tapiocameel), HAVERvlokken* 21%, pompoenpitten 12%, rode vruchten 10,6% [gedroogde cranberry 9,3% (suiker, cranberry, zonnebloemolie), gevriesdroogde frambozen 1,3%], stabilisator: sorbitol, zonnebloemolie, isolaat van SOJA-eiwitten, natuurlijk aroma, emulgator: SOJAlecithine, antioxidant: extract rijk aan tocoferolen. *Bevat GLUTEN De geëxtrudeerde soja, havervlokken, pompoenpitten, rode vruchten en het isolaat van SOJA-eiwitten werden niet geproduceerd in Spanje. Kan sporen bevatten van MELK, SULFIETEN, PINDA'S en NOTEN. ALLERGENEN

VOORRAADADVIES

Koel en droog bewaren.

GEBRUIKSAANWIJZING

Buiten bereik van kinderen houden.

TESTS

De producten van Aptonia worden in elke fase van hun ontwikkeling getest door onze technische partners en door consumenten, om zo goed mogelijk te voldoen aan de behoeften.

Goedgekeurd door

De Aptonia-eiwitrepen worden goedgekeurd door onze voedingsdeskundige en door een panel van testers.

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord

Impact op het milieu

co2-impact-cover
De CO2-voetafdruk van dit product is :
1,45 kg CO2e
1 kg CO2e vertegenwoordigt 5km in een benzinewagen (volgens de ADEME's Base Carbone©)
Wat is de CO2-voetafdruk? Dit is de voetafdruk die wordt gegenereerd door alle broeikasgassen die door het product worden uitgestoten, vanaf de fabricage tot het einde van de levensduur. Ter vereenvoudiging, wordt deze voetafdruk omgerekend in kilo CO2-equivalent. Meer informatie over het meten van de CO2-voetafdruk van onze producten