PRODUCTVOORDELEN

Spieropbouw en -behoud

Eiwitten dragen bij tot het behoud en de opbouw van spiermassa.

Eiwitgehalte

24 g eiwit per dosis.

Smaak

Double rich chocolat smaak

TECHNISCHE INFORMATIE

WAAROM KIEZEN VOOR DE WHEY GOLD STANDARD?

De GOLD STANDARD 100% WHEY van Optimum Nutrition levert 24 g lactoserumeiwitten om de spiergroei te ondersteunen. Na de training gebruikt je lichaam eiwittten om de spiervezels te herstellen en opnieuw op te bouwen. Iedere portie bevat 24 g lactoserumeiwitten van superieure kwaliteit om de spiergroei te ondersteunen en 5,5 g natuurlijke BCAA's. Dit alles met slechts 1,4 g vetstoffen, 0,7 g suikers en 1,3 g koolhydraten!

GEBRUIKSADVIES

Naast regelmatige lichaamsbeweging zijn ook een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl belangrijk.
Gold Standard 100% Whey is een bron van licht verteerbare eiwitten, het wordt dus aanbevolen dit in te nemen 's ochtends op een nuchtere maag en/of 30 minuten voor of na een training

HOE DE WHEY GOLD STANDARD BEREIDEN?

Doe 31 g (~ 1 opgehoopte lepel) in 180-240 ml koud water. Goed mengen en schudden tot het poeder volledig opgelost is.

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Mengeling van lactoserumeiwitten (93%) [MELK] (isolaat van lactoserumeiwit, concentraat van lactoserumeiwit, isolaat van gehydrolyseerd lactoserumeiwit, emulgator: SOJAlecitihine), magere cacaopoeder, aroma's, verdikkingsmiddel (xanthaangom), zoetstoffen (sucralose, acesulfaam-K).

VOORRAADADVIES

Bewaren op een koele en droge plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Nierinsufficiëntie, hepatitis. Zwangere vrouwen. < 14 jaar

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vergelijkbare producten