BEST BEOORDEELD
Soortgelijke producten
Media 0
Media 1
Media 2

Energiecake Gatosport bio stukjes chocolade doos 400 g

€1300
€3250/kg

Op zoek naar een sportief ontbijt vlak voor een wedstrijd? Gatosport Bio van OVERSTIM.S is ideaal om volop energie te tanken.

Energierijk(2), licht verteerbaar(3) en lekker: GATOSPORT is de meest betrouwbare basis voor de start van een wedstrijd

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Controleer de voorraad van dit artikel in je winkel

PRODUCTVOORDELEN

Energiewaarde

Energiewaarde

1/3 energiecake Gatosport Bio levert je meer dan 500 kcal

Bevordert de spijsvertering

Bevordert de spijsvertering

Bron van calcium dat bijdraagt bij tot de normale werking van verteringsenzymen.

TECHNISCHE INFORMATIE

WAAROM GATOSPORT BIO GEBRUIKEN?

Je laatste maaltijd voor aanvang van een wedstrijd moet je langzame energie(2) geven en licht verteerbaar(3) zijn zodat je voluit kan gaan. Met zijn specifieke en uitgebalanceerde voedingswaarden beantwoordt GATOSPORT BIO precies aan je behoeften en geeft je optimaal energie(2) die beschikbaar is van bij het begin van de inspanning.

WANNEER EN HOE GATOSPORT BIO NEMEN?

Eet 1/3 tot 1/2 GATOSPORT BIO en drink er kleine slokjes water, thee of koffie bij. GATOSPORT BIO is licht verteerbaar zodat je het probleemloos kan eten tot 1 uur voor de wedstrijd.
GATOSPORT BIO is op zich voldoende en vervangt je ontbijt of maaltijd voor de inspanning."

'S OCHTENDS WAT LANGER SLAPEN!

Licht verteerbaar() zodat je het kort voor de inspanning nog kan eten. Dat betekent meteen ook dat je wat langer kan slapen 's ochtends.

GATOSPORT BIO IS OOK IDEAAL BIJ LANGDURIGE INSPANNINGEN

Onderweg kan je kleine stukjes eten van de energiecake GATOSPORT BIO die perfect de behoeften vervult bij langdurige inspanningen.

OVERSTIM.S BIO: NATUURLIJKE ENERGIE

Sinds zijn oprichting streeft OVERSTIM.s ernaar gezonde en kwalitatieve sportvoeding aan te bieden. Uit dat streven is in 2008 het assortiment BIO OVERSTIM.s ontstaan, met ingrediënten die zorgvuldig worden geselecteerd op kwaliteit, traceerbaarheid en respect voor de regels van de biologische landbouw.

Gebruik: Bakken in de oven

In de oven gebakken:

Doe de inhoud van de doos GATOSPORT BIO in een kom, voeg 250 ml water toe, meng goed en doe het mengsel dan over in een ronde bakvorm van 25 cm diameter. 30 tot 35 minuten bakken in de oven op stand 6/7 (180/200°C).
De energiecake GATOSPORT BIO blijft tot 3 dagen lang goed wanneer je hem inpakt in vershoudfolie. Je kan ook porties invriezen na het bakken (nooit een ontdooid product opnieuw invriezen).

Gebruik: Bereiden in de magnetron

Doe de inhoud van de doos GATOSPORT BIO in een kom, voeg 300 ml water toe, meng goed en doe het mengsel dan over in een ronde vorm van 25 cm diameter. Bakken op 850/1000 watt gedurende 8 à 9 minuten.
eet de cake op de dag dat je hem maakt, dan is hij nog lekker zacht.

Voedingswaarde

"Per 100 g: Koolhydraten: 77 g, Eiwitten: 5,6 g, Vetten: 4,5 g, Vezels: 3,5 g, Suikers: 42 g, Vetzuren: 2,5 g, Calcium: 268 mg (34%*), Natrium: 270 mg, Zout: 0,68 g, Energiewaarde: 1599 kJ / 378 kcal.
Per stuk (1/3 Gatosport): Koolhydraten: 102 g, Eiwitten: 7,4 g, Vetten: 6,0 g, Vezels: 4,6 g, Suikers: 56 g, Vetzuren: 3,3 g, Calcium: 355 mg (44%*), Natrium: 360 mg, Zout: 0,90 g, Energiewaarde: 2119 kJ / 501 kcal
* VWR = voedingswaardereferenties"

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Poederbereiding voor een biologische energiecake voor sporters. Ingrediënten: amandelsmaak: tarwebloem*, rietsuiker*, gevriesdroogde hazelnootpoeder*, amandelpoeder*, aardappelzetmeel*, acaciahoning*, bakpoeder* (tarwezetmeel*, bakpoeder: natriumbicarbonaat - monokaliumtartraat), lithothamnium algen, natuurlijk aroma van bittere amandelen (afkomstig van abrikozenpitten). *Ingrediënten uit de biologische landbouw. Vervaardigd in een fabriek waar ook de volgende producten worden gebruikt: melk, noten, eieren, soja.

VOORRAADADVIES

Koel en droog bewaren, beschermd tegen warmte en vocht.

TESTS

De producten van OVERSTIM.S worden ontwikkeld en gemaakt in ons laboratorium in Frankrijk (Bretagne). Ze zijn het resultaat van een nauwe samenwerking tussen deskundigen met een zeer uiteenlopende achtergrond: atleten, ingenieurs, diëtisten, teams van testpersonen. OVERSTIM.s heeft zich altijd gebaseerd op de specifieke kenmerken van iedere sport om innovatieve producten van hoge kwaliteit te ontwikkelen die beantwoorden aan de eisen van sporters.

Goedgekeurd door

De producten van OVERSTIM.s voldoen aan de AFNOR ANTIDOPINGNORM (NF V 94-001) ter preventie van doping in de sport. Dat geeft je de garantie dat de producten van OVERSTIM.s geen dopingstoffen bevatten, veilig zijn voor amateur- en profsporters en voldoen aan strenge voorschriften voor de selectie van grondstoffen en de productie.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading