Soortgelijke producten
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3

Energiegel Coup de fouet rode vruchten 4x 30 g

€1050
€8750/kg

De gel Coup de Fouet van OVERSTIM.S is je beste bondgenoot bij intensieve inspanningen (lastige momenten, beklimmingen ...) en vlak voor de finish.

Een echt concentraat van directe energie(2) zodat je een stevig tempo kan aanhouden. Door de vloeibare textuur is de gel gemakkelijk in te nemen tijdens de inspanning.

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Controleer de voorraad van dit artikel in je winkel

PRODUCTVOORDELEN

Energiewaarde

Energiewaarde

84 kcal per gel

Vermindering van vermoeidheid

Vermindering van vermoeidheid

Bron van vitamine B6 die bijdraagt tot een vermindering van de vermoeidheid

Samenstelling

Samenstelling

Koolhydraten, koninginnegelei, acerola, acaibessen

TECHNISCHE INFORMATIE

WAAROM DE ENERGIEGEL COUP DE FOUET GEBRUIKEN?

Het tempo ligt hoog, je moet snel alle krachten verzamelen en nieuwe energiebronnen aanboren: neem zo snel mogelijk een COUP DE FOUET-energiegel(2).

EEN ECHT CONCENTRAAT VAN ONMIDDELLIJKE ENERGIE!

"De energiegel COUP DE FOUET is een echt concentraat van directe energie en geniet een uitstekende reputatie voor alle heel lastige wedstrijden. Het is je beste bondgenoot om de uitdaging met succes aan te gaan.
De energiegel(2) COUP DE FOUET kan je innemen tijdens intensieve fases (lastige momenten, beklimmingen ...), om instorten te voorkomen en vlak voor de finish.
Door de vloeibare textuur is de gel gemakkelijk in te nemen tijdens de inspanning.

DE TROEVEN VAN DE ENERGIEGEL COUP DE FOUET

"De energiegel(2) COUP DE FOUET geeft je:
onmiddellijk energie(2),
koninginnegelei,
acerola en acaibessen,
vitamine B1 die bijdraagt tot een goede energiestofwisseling,
vitamine B6 die helpt om vermoeidheid te verminderen."

Gebruik

"De energiegel(2) COUP DE FOUET kan je innemen tijdens intensieve fases (lastige momenten, beklimmingen ...), om instorten te voorkomen en vlak voor de finish.
Drink 1 tot 2 slokken energiedrank van OVERSTIM.s of water nadat je de gel hebt ingenomen.
De winnende combinatie: neem een energiegel COUP DE FOUET, wacht 4 tot 5 minuten en neem dan een energiegel RED TONIC: uitermate effectief!"

WORDT PERFECT VERDRAGEN

De energiegel COUP DE FOUET bevat geen bewaarmiddelen of kleurstoffen, en wordt perfect verdragen. Ideaal om mee te nemen tijdens het sporten.

100% NATUURLIJKE AROMA'S

"De natuurlijke aroma's van de energiegel(2) COUP DE FOUET zorgen voor een unieke smaak.
Door de grote keuze aan smaken kan je met de energiegels(2) COUP DE FOUET efficiëntie combineren met plezier."

Onmiddellijk extra energie

voor moeilijke momenten (beklimmingen) en vlak voor de finish.

Voedingswaarde

"Per 100 g: Koolhydraten: 69 g, Eiwitten: < 1 g, Vetten: < 1 g, Vezels: < 1 g, Suikers: 40 g, Vetzuren: < 1 g, Vitamine B1: 0,55 mg (50%*),Vitamine B6: 0,7 mg (50%*), Natrium: 130 mg, Zout: 0,35 g, Energiewaarde: 1173 kJ / 276 kcal
Per gel van 30 g: Koolhydraten: 21 g, Eiwitten: < 1 g, Vetten: < 1 g, Vezels: < 1 g, Suikers: 12 g, Vetzuren: < 1 g, Vitamine B1: 0,17 mg (15%*),Vitamine B6: 0,21 mg (15%*), Natrium: 40 mg, Zout: 0,11 g, Energiewaarde: 357 kJ / 84 kcal
* VWR = voedingswaardereferenties"

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Koolhydraatrijke gel met natuurlijk citroenaroma. Rode vruchten: ingrediënten: glucosestroop (EU), water, zout, geconcentreerd citroensap, ontdooide koninginnegelei (0,3%), poeder van het sap van acaibessen (0,1%) (geconcentreerd acaibessensap 15-30%, maltodextrines), poeder van acerolasap (0,1%) (geconcentreerd acerolasap (droog extract 50%), maltodextrine), natuurlijke aroma's van frambozen, zwarte bessen en aardbei, vitamines: B1 (thiamine), B6.

VOORRAADADVIES

Koel en droog bewaren, beschermd tegen warmte en vocht.

TESTS

De producten van OVERSTIM.S worden ontwikkeld en gemaakt in ons laboratorium in Frankrijk (Bretagne). Ze zijn het resultaat van een nauwe samenwerking tussen deskundigen met een zeer uiteenlopende achtergrond: atleten, ingenieurs, diëtisten, teams van testpersonen. OVERSTIM.s heeft zich altijd gebaseerd op de specifieke kenmerken van iedere sport om innovatieve producten van hoge kwaliteit te ontwikkelen die beantwoorden aan de eisen van sporters.

Goedgekeurd door

De producten van OVERSTIM.s voldoen aan de AFNOR ANTIDOPINGNORM (NF V 94-001) ter preventie van doping in de sport. Dat geeft je de garantie dat de producten van OVERSTIM.s geen dopingstoffen bevatten, veilig zijn voor amateur- en profsporters en voldoen aan strenge voorschriften voor de selectie van grondstoffen en de productie.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading