Enkelbrace links/rechts voor heren/dames Strong 900 zwart

€3500

De enkelbrace Strong 900 is geschikt voor wie opnieuw begint te sporten na een middelzware tot zware verstuiking van de enkel.

Deze enkelbrace biedt een uitstekende ondersteuning voor je enkel bij trainingen en wedstrijden. Dankzij het innoverende aantreksysteem win je tijd in de kleedkamer!

Vraag & Antwoord

Kleur:

ZWART

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Gewrichtsondersteuning

Ondersteunt de gewrichten door de straps en de verstevigingen opzij.

Gebruiksgemak

Vernieuwend WireLock-concept: de brace is snel om te doen en aan te spannen!

Draagcomfort

In comfortabel materiaal en aangepast model aan de vorm van de enkel.

AFBEELDINGEN

Enkelbrace links/rechts voor heren/dames Strong 900 zwart
Enkelbrace links/rechts voor heren/dames Strong 900 zwart
Enkelbrace links/rechts voor heren/dames Strong 900 zwart

TECHNISCHE INFORMATIE

Waarom deze enkelbrace dragen?

Het dragen van deze enkelbrace kan aangewezen zijn in geval van instabiliteit van de ligamenten of angst om de enkel te bewegen wanneer je na een middelzware tot zware verstuiking opnieuw begint te sporten (basketbal, voetbal, handbal, tennis, badminton, hardlopen, traillopen, gymnastiek, judo). Gemakkelijk om te doen dankzij de opening achteraan, en bovendien gemakkelijk strak te trekken dankzij het WireLock-systeem. Je wint kostbare tijd in de kleedkamer en staat sneller op het veld!

Wat is een verstuiking?

Bij een verstuiking van de enkel zijn de gewrichtsbanden van de enkel uitgerekt of gescheurd. Dit komt meestal voor wanneer je het evenwicht verliest op glad terrein, door een spontane beweging of door een actieve fase in het spel. Een verstuiking van de enkel is naar alle waarschijnlijkheid de meest voorkomende sportblessure, naar schatting zijn er elke dag minstens 6000 gevallen!

Welke maat van enkelbrace kiezen?

Meet de omtrek van je enkel, 5 cm boven de enkelknobbel. Kijk in de tabel hieronder om je maat te vinden:
Maat 1: 20 - 22 cm
Maat 2: 22 - 23,5 cm
Maat 3: 23,5 - 25 cm
Maat 4: 25 - 26,5 cm

Wist je dat dit product vervaardigd wordt in Frankrijk?

Deze enkelbrace werd inderdaad ontwikkeld en vervaardigd in Frankrijk, in samenwerking met een partner uit de medische wereld, zodat hij de eisen op medisch vlak (ondersteuning) perfect combineert met de eisen van sporters (gebruiksgemak, comfort en regulering van de transpiratie).

Waarom moet je je enkels beschermen?

Wanneer je opnieuw begint te sporten na een verstuiking is het belangrijk dat je lichamelijk zoveel mogelijk weer op peil bent, meer bepaald door revalidatie van de enkel. Na een eerste verstuiking is het risico groot dat dit letsel zich opnieuw voordoet, daarom is het belangrijk om het gewricht te beschermen.

Wist je dat alle TARMAK-artikelen in de praktijk worden getest?

Het productontwikkelingsteam van TARMAK is gevestigd in het Kipstadium, in Noord-Frankrijk. We streven voortdurend naar verbetering van onze artikelen om te zorgen voor volledige tevredenheid van de sporters. Alle modellen worden wekenlang getest door veeleisende sporters en in echte omstandigheden, en we passen ze voortdurend aan op basis van feedback van onze klanten.

De juiste uitrusting aanschaffen, trainen... Ontdek al onze sportieve tips!

Tarmak staat je van a tot z bij in je basketbalexploten, of je nu beginner bent of regelmatig speelt. Ontdek al onze tips om te trainen, de juiste uitrusting te kiezen en je voor te bereiden:
https://sportadvies.decathlon.be/tips/basketbal-al_3779

Garantie

2 jaar

VIDEO

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Opbergen op een schone, droge en donkere plaats. Plaats de zelfklevende delen op de hiervoor bestemde elastische strook, zo voorkom je dat het tricot voortijdig verslijt.

GEBRUIKSAANWIJZING

Dit is een medisch hulpmiddel. Zie handleiding. Bevat latex.

TESTS

Dit artikel werd in het lab getest (wassen, verkleuring, slijtage) zodat we kunnen bevestigen dat het voldoet aan onze kwaliteitseisen.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten