Soortgelijke producten
Fiets-GPS Bryton Rider 15
Fiets-GPS Bryton Rider 15
Fiets-GPS Bryton Rider 15

Fiets-GPS Bryton Rider 15

€6000 −18%
€4900
*Van ‪24/6/2022‬ tot ‪23/7/2022‬

De Rider 15, de fietscomputer die het verschil maakt!

De Rider 15 heeft een ingebouwde GNSS-ontvanger voor meer nauwkeurigheid, plus de gloednieuwe richtingfunctie, een autonomie van maar liefst 16 uur en hij geeft slimme meldingen.

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Controleer de voorraad van dit artikel in je winkel

PRODUCTVOORDELEN

Meting van de parameters

Tijd, afstand, snelheid, hoogtemeters, positie. Hartslag en cadans optioneel.

Connectiviteit

Bluetooth-verbinding.

Autonomie

Autonomie tot 16 uur.

Ondoordringbaarheid

Waterdichtheid IPX7.

TECHNISCHE INFORMATIE

Recht op je doel af!

Er zijn 2 verschillende richtingsmodi beschikbaar, de kompasmodus wijst naar het noorden en de kaartmodus wijst de huidige richting aan.

Verbeterd 2"-display met hoog contrast

Met zijn groot 2 inch-scherm kan de Rider 15 tot 4 fietsgegevens per pagina weergeven (5 pagina's in totaal), waardoor fietsers hun actuele workout-status binnen handbereik hebben.

CONNECTIVITEIT

Draadloze Bluetooth Smart-technologie
Automatische synchronisatie met Trainingpeaks
Automatische synchronisatie met Strava
Compatibel met Bluetooth-hartslagbanden van alle merken.

Autonomie van 16 uur

De Rider 15 heeft een batterij met een lange autonomie, zodat je tot 16 uur lang kan trainen. Opladen met een powerbank is mogelijk, zodat je kan opladen terwijl je hem gebruikt.

Functies

De Rider 15 ondersteunt volledig instelbare gegevenspagina's van 30 realtime gegevensfuncties waaronder tijd, snelheid, afstand, richting, calorieën, cadans, hoogte, hartslag en lactaatdrempel. Zo blijf je steeds geïnformeerd tijdens je trainingen.

Slimme meldingen

De Rider 15 ontvangt slimme meldingen waaronder e-mail, oproepen en sms'jes tijdens trainingen nadat hij via Bluetooth met de Bryton-app is gekoppeld.
*Beschikbaar op iOS- en Android-smartphones.

Scherm 2.0 met automatische Bluetooth-sensor

De Rider 15 past automatisch de weergave van de gegevensvelden aan zodra een Bluetooth-sensor wordt gedetecteerd. Als de batterij van een sensor bijna leeg is, zullen de gegevens ervan op het scherm knipperen. Zo weet je dat je de batterij moet opladen voor je volgende training. Via de Bryton-app kun je ook de pagina's/gegevensvelden personaliseren in functie van jouw trainingsdoelen.

Weergave van de gegevens personaliseren via de app

Je kunt je pagina's/gegevensvelden personaliseren in functie van je trainingsdoelen, dat gaat heel eenvoudig via Bluetooth met de Bryton-app.

Automatische achtergrondverlichting

Op basis van de lengte- en breedtegraad van je positie wordt de achtergrondverlichting automatisch ingeschakeld voor zonsondergang. Zo kun je altijd en overal fietsen.

Informatie over de hoogte

Dankzij de ingebouwde barometer toont de Rider 15 uitgebreide hoogtegegevens van je huidige positie, waardoor je hoogte- en temperatuurverschillen kunt opvolgen en je eraan kunt aanpassen. Je kunt de hoogte erg gemakkelijk instellen op de Rider 15. Na koppeling met de Bryton-app kunt je de hoogte eenvoudig instellen via je smartphone.

Automatische synchronisatie met Strava, TrainingPeaks en Selfloops

Geen software nodig om bestanden om te zetten. De trainingsgegevens worden automatisch opgeslagen in FIT-formaat. Je kunt ze meteen uploaden op de populairste trainingswebsites, waaronder Strava, TrainingPeaks, Endomondo, Map My Ride, FitTrack en vele andere.

Synchronisatie met de Bryton-app

Rechtstreekse en ononderbroken synchronisatie via de nieuwe Bryton-app. De fietscomputer kan je trainingsgegevens via Bluetooth meteen doorsturen naar de Bryton-app, waar je je voortgang kunt volgen en beschikt over grafische analyses. Je kunt je ritten ook delen op sociale media.

Afmetingen en gewicht

Breedte: 46,2 mm
Hoogte: 71,0 mm
Diepte: 16,5 mm
Gewicht: 52 g

Specificaties

Weergave: 2" gesegmenteerd type HTN LCD scherm
Autonomie: 16 uur
Gps: Zeer precieze chip
Waterdicht: IPX7
Meldingen: Ja
Logboek: 30 uur in 1-secondemodus; 120 uur in slimme-registratiemodus
Hartslagzones: 7 zones
Werkingstemperatuur: -10°C ~ 50°C

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Manual

Voor meer info, raadpleeg de handleiding De handleiding

Vergelijkbare producten

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading