Fietscomputer met GPS Bryton 410E

€10000

Gps-fietscomputer met automatische synchronisatie via bluetooth. Compatibel met Strava. Aan je stuur bevestigen en je kunt vertrekken.

Eenvoud en precisie: De Rider 410 werkt met ALLE beschikbare satellietsystemen, waardoor het gps-gegevens veel sneller kan ophalen en je locatie precieze kan bepalen.

Vraag & Antwoord

PRODUCTVOORDELEN

Meting van de parameters

Tijd, afstand, snelheid, hoogtemeters, positie. Hartslag en cadans optioneel.

Connectiviteit

Bluetooth-koppeling met smartphone, ANT+-koppeling met sensoren (optioneel).

Autonomie

Autonomie tot 35 uur.

Ondoordringbaarheid

Waterdichtheid IPX7.

TECHNISCHE INFORMATIE

Scherm

De Rider 410 is ontworpen om uitstekende leesbaar te zijn en beschikt over een groot, gedetailleerd zwart-witscherm van 2,3". Gegevens aflezen was nog nooit zo eenvoudig! De fietscomputer kan tot 8 gegevens per pagina weergeven zodat je je prestaties in real time beter kan analyseren.

Ongeëvenaarde precisie

De eerste fietscomputer met gps van Bryton die werkt met alle gps-systemen: Glonass (Rusland), BDS (China), Galileo (Europa) en QZSS (Japan). Zo beschik je altijd snel over de beste satellietverbinding, ook als je omringd bent door gebouwen/bomen, en zelfs tijdens het mountainbiken.

Werkt met ANT+/bluetoothsensoren

Maak het je gemakkelijk! ANT+ en bluetoothsensoren werken perfect met de Rider 410, je hoeft ze maar te koppelen. Snelheid, cadans, hartslag.

Weergave van de gegevens personaliseren via de app

Personaliseer de weergave van de gegevens met de Bryton-app. Na koppeling via Bluetooth met de Bryton-app kan je met je smartphone de gegevensvelden/-pagina's personaliseren naargelang je trainingsdoelen. Een heel gebruiksvriendelijk model.

Beschikt over 72 functies

De Rider 410 biedt erg volledige gegevens om je prestaties tijdens je ritten te analyseren. Er zijn tot 72 functies beschikbaar, zoals duur, snelheid, afstand, calorieën, hoogte, vermogen, hartslag, enz

Batterijduur van 35 uur

Als u graag lange ritten maakt, is de Rider 410 perfect voor u. De batterij gaat tot 35 uur lang mee en je kunt de Rider 410 met een powerbank opladen tijdens het rijden.

Slimme meldingen

Maak je geen zorgen meet over gemiste oproepen, e-mail of belangrijke sms'jes tijdens je trainingen. De Rider 410 verwittigt je als je oproepen, e-mail of sms-berichten ontvangt als hij via bluetooth gekoppeld is met je smartphone.

Synchronisatie met de Bryton-app

Rechtstreekse en ononderbroken synchronisatie via de nieuwe Bryton-app. De fietscomputer kan je trainingsgegevens via Bluetooth meteen doorsturen naar de Bryton-app, waar je je voortgang kunt volgen en beschikt over grafische analyses. Je kunt je ritten ook delen op sociale media. Je kunt in de Bryton-app ook gemakkelijk de automatische synchronisatie instellen met Strava, Trainingpeaks en Selfloops.

Automatische synchronisatie met STRAVA, TrainingPeaks en Selfloops

Neem het op tegen wielrenners wereldwijd dankzij de gegevens die de Rider 410 registreert. Je hebt geen software nodig om bestanden om te zetten. De trainingsgegevens worden automatisch opgeslagen in het FIT-formaat, dat werkt met de populairste trainingswebsites. Het is ook mogelijk om je activiteit te synchroniseren vanuit de Bryton-app naar Strava/TrainingPeaks/Selfloops door je account te verbinden.

Afmetingen en gewicht

Breedte: 53,7 mm
Hoogte: 83,9 mm
Diepte: 18,2 mm
Gewicht: 71 g

Specificaties

Weergave: Monochroom lcd-scherm van 2.3"
Autonomie: 35 uur
Gps: Zeer precieze chip
Waterdicht: IPX7
Meldingen: Ja
Rittengeschiedenis: 130 ritten
Logboek: 300 uur
Hartslagzones: 7 zones
Werkingstemperatuur: -10 °C ~ 50 °C

Garantie

2 jaar

Vergelijkbare producten