Fietscomputer met gps Edge 130 Garmin

€130.00 −7%
€12000
*Van 26-2-2021 en zolang de voorraad strekt

De fietscomputer Edge 130 is bedoeld voor fietsers die een compleet en gekoppeld toestel met alle navigatiefuncties willen.

Deze compacte, stevige en functionele gps-computer geeft je alles wat je nodig hebt om je parcours te volgen, je statistieken in het oog te houden en in contact te blijven met vrienden/familie.

Vraag & Antwoord

PRODUCTVOORDELEN

Richtingcontrole

Navigatie-instructies en begeleiding naar je vertrekpunt.

Meting van de parameters

Tijd, afstand, snelheid, hoogtemeters, locatie. Hartslag en cadans in optie.

Connectiviteit

Bluetooth-koppeling met smartphone, ANT+-koppeling met sensoren (optioneel).

Autonomie

Autonomie tot 15 uur.

Ondoordringbaarheid

Waterdichtheid IPX7.

Compactheid

Eenkleurig 1.8"-scherm dat bijzonder goed te lezen is bij veel of weinig licht.

TECHNISCHE INFORMATIE

Een degelijke en goed leesbare fietscomputer

Sober en stevig ontwerp met een eenkleurig 1.8"-scherm dat bijzonder goed leesbaar is bij veel of weinig licht.

Bijzonder eenvoudig navigeren

De fietscomputer Edge 130 slaat overal je statistieken op. Dankzij de ingewerkte barometrische hoogtemeter en zijn koppeling met gps-, GLONASS- en Galileo-satellieten die voor een beter bereik zorgen in hoger gelegen en dicht beboste gebieden, bewaart de computer je afstand, snelheid en hoogte tijdens elke fietsrit. Plan en download je routes dankzij de parcoursontwerper op Garmin Connect. De functie om terug naar je vertrekpunt te keren is ook erg handig!

Verbeter je prestaties

De fietscomputer Edge 130 is ontworpen om je prestatiets tijdens je ritten naar een hoger niveau te brengen. Het toestel is compatibel met vermogensmeters zodat je perfect kunt zien welk wattage je trapt. Als je weet op welk deel van het parcours je veel vermogen trapt, kun je zowel je training als je route verbeteren. Je kunt het allemaal nog een beetje leuker maken door jezelf te testen tegen Garmin en Strava Live Segments.

Intelligente koppelingen

Dankzij de intelligente functies zorgt de Edge 130 ervoor dat je je telefoon kunt opbergen terwijl je toch nog bereikbaar blijft. Sms-berichtjes worden op het scherm van je toestel getoond zodat je ze tijdens het fietsen snel kunt lezen. Laat je niet meer verrassen door de regen! Je toestel toont je immers welke weersomstandigheden je mag verwachten.

Verbeterde bijstand en veiligheid voor fietsers

Verbeterde bijstand en veiligheid voor fietsers
Ben je klaar om op weg te gaan? De Edge 130 geeft je gemoedsrust om het fietsen nog leuker te maken. Daarom is de Edge 130 compatibel met ons assortiment veiligheidsaccesoires Varia, meer bepaald de achterradar en de intelligente fietslichten. Door die toestellen aan je Edge-fietscomputer te koppelen, kun je op het scherm van je Edge meteen een melding krijgen als er een auto aankomt.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Handleiding

Voor meer info, raadpleeg de handleiding De handleiding

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vergelijkbare producten