Fietscomputer met gps Edge 520 Plus

€20000

De fietscomputer Edge 520 Plus is bedoeld voor fietsers die een toestel met kaarten en navigatiefuncties willen.

De Edge 520 Plus verbetert je traningen en wijst je de weg op nieuwe routes dankzij het kleurenscherm, de geïnstalleerde app Strava Live Segments en de Garmin-kaart met stembegeleiding.

Vraag & Antwoord

PRODUCTVOORDELEN

Richtingcontrole

Navigatie-instructies en begeleiding naar je vertrekpunt op een kaart.

Meting van de parameters

Tijd, afstand, snelheid, hoogtemeters, VO2, hartslag, cadans, vermogen

Connectiviteit

Bluetooth-koppeling met smartphone, ANT+-koppeling met sensoren (optioneel).

Autonomie

Autonomie tot 15 uur.

Ondoordringbaarheid

Waterdichtheid IPX7.

Compactheid

2.3"-kleurenscherm dat bijzonder goed te lezen is bij elk soort licht.

TECHNISCHE INFORMATIE

Geavanceerde navigatie met Garmin Cycle Map.

De kaart Garmin Cycle Map, geïnstalleerd op de Edge 520 Plus, is voorzien van stembegeleiding en navigatiemeldingen die je op voorhand laten weten welke gevaarlijke bochten er op je weg liggen. De Edge 520 Plus zorgt er bovendien voor dat je meteen weer op het juiste pad zit als je even afdwaalt of brengt je terug naar je vertrekpunt als je vroeger thuis wilt zijn.

Versturen van berichten tussen fietsers

Vanaf nu kun je je telefoon achterwege laten en hoef je je geen zorgen meer te maken over je fietskompanen die achterop liggen of je voorbij zijn gesneld. Bovendien bevat je fietscomputer een aantal standaardberichten die je vanuit je Edge 520 Plus naar de gps-computer van je fietskompanen kunt sturen. Zo kun je aan je vrienden vragen om enkele minuten te wachten of zonder jou verder te rijden. Dus als je een lekke band of hulp nodig hebt, kun je ook een berichtje naar je kompanen sturen.

Geavanceerde controle over je prestaties

De Edge 520 Plus is compatibel met ANT+®-tellers, zoals snelheidsmeters, cadansmeters en hartslagmeters. Compatibel met ANT+-vermogensmeters, in het bijzonder de Vector 3 Garmin. Als je een hartslagband draagt, krijg je verschillende fysiologische gegevens, kun je je VO2 max kennen en kan je ook een beroep doen op een recuperatiefunctie die je gegevens analyseert en de ideale recuperatietijd weergeeft voor je aan je volgende rit begint.

Personaliseer je toestel

Je kunt je gps-computer Edge 520 Plus ook bijzonder eenvoudig personaliseren met de apps, widgets en gegevensvelden die gratis verkrijgbaar zijn in de online winkel Connect IQ™. Zo vertelt de app AccuWeather MinuteCast je wanneer het stopt met regenen zodat je weet wanneer je weer terug op de fiets kunt kruipen. Bovendien kun je vanuit de app ook elk scherm configureren.

Verleg je grenzen met Strava Live Segments

Garmin en Strava bieden je tal van uitdagingen om je grenzen te verleggen. Zo kun je aan het einde en begin van elk segment meldingen krijgen en je virtueel meten met je vrienden uit de Strava-community. En waarom probeer je niet om je persoonlijk record scherper te stellen? Je kunt je tijden seconde per seconde vergelijken op volledig nieuwe grafieken. En dat is niet alles! Je kunt je prestaties ook vergelijken met je meest recente verwezenlijkingen of de records van je vrienden.

Persoonlijke prestatieplannen voor topprestaties met Best Bike Split

De geïnstalleerde app Best Bike Split laat je zien hoe gewicht, vermogen en weerstand een invloed kunnen hebben op je tijden en helpt je om het perfecte prestatieplan op te stellen. Met de Best Bike Split Race Sync kun je een prestatieplan opstellen dat het beste in jezelf naar boven haalt. Koppel je Best Bike Split-account gewoon even met je Edge 520 Plus.

Boost je prestaties met TrainingPeaks

Met de app TrainingPeaks op Connect IQ kun je eenvoudig je geplande training tijdens elke rit inladen op je fietscomputer Edge 520 Plus. De geïnstalleerde app stuurt je training dagelijks rechtstreeks door naar je Edge. Die app begeleidt je in realtime tijdens je trainingsessie en volgt je inspanningsdoelstellingen en de duur van je intervallen.

App Trailforks

Met de app Trailforks kun je pistekaarten downloaden die je offline tijdens je ritten kunt gebruiken. De Trailforks-kaarten verzamelen pistes uit meer 80 landen en bevatten topgrafische gegevens, bezienswaardigheden, themakaarten, informatie over de staat van de pistes, foto's, filmpjes en veel meer. Zo heb je overal waar je bent toegang tot de beste up-to-date informatie om je rit te plannen.

In de doos

Uitsluitend toestel Edge 520 Plus
Voorsteun
Standaarsteun
Bevestiging
Laad-/gegevenskabel
Handleiding
Zonder accessoires (hartslagband, traptempo enz. )

Garantie

2 jaar

Vergelijkbare producten