Fietsradar Garmin Varia RTL515

€17000
Ref. : 8675596

De radar en de achterverlichting kan je koppelen met je Edge® fiets-GPS of met je smartphone. Zo weet je dat er voertuigen achter je naderen.

Zien en gezien worden op de fiets, dat is wat de Varia-fietsradar voor je doet.

Beschikbaar in de winkel

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf 59€
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Zichtbaarheid

Met de achterverlichting ben je zichtbaar tot op 1,6 km.

Autonomie

Autonomie van 16 uur in dagknipperstand en tot 6 uur bij continu branden.

Technische informatie

ACHTERRADAR

Een betrouwbare fietsradar voor achteraan, die elke onaangename verrassing vermijdt. Eén radar. Meerdere weergavemogelijkheden. Kan je koppelen met je compatibele Garmin-toestel, met je smartphone of met de twee. Stralend de fiets op! Dankzij de krachtige achterverlichting zien bestuurders je zelfs in vol daglicht van op 1,6 km.

Met de Varia™-app weet je wie er achter je nadert als je je telefoon als hoofd- of tweede scherm gebruikt.

AUTONOMIE

Dankzij de autonomie tot 16 uur (in dagknipperstand) gaan de radar en de achterverlichting lang mee.

MAXIMALE VEILIGHEID

De Varia™ RTL515 achterradar geeft je visuele en geluidswaarschuwingen wanneer er een voertuig achter je nadert, zodra het binnen de 140 meter afstand is.

PELOTONMODUS

De Varia™ RTL515 heeft meerdere standen. Zo is er de pelotonmodus, waarbij de achterverlichting licht knippert zodat je de renners achter je niet verblindt.

PRIMA ZICHTBAARHEID

De standen knipperen (65 lumen dag, 29 nacht) en continu branden (20 lumen) van de Varia RTL515 zorgen ervoor dat je van ver en over 220 graden zichtbaar bent. De lamp knippert om naderende automobilisten te waarschuwen. De batterij gaat 16 uur mee in dagknipperstand en 6 uur bij continu branden.

JE VARIA-TOESTEL KOPPELEN

Koppel je Varia RTL515 met de Varia-app op je smartphone. De app toont je animaties die de positie en snelheid van naderende voertuigen weergeven, en waarschuwt je aan de hand van geluids- en trilmeldingen.

COMPACT ONTWERP

Dankzij het verticale, strakke design hindert deze radar je trapbeweging op geen enkel moment. Hij past op de meeste race-, toer-, trek- en stadsfietsen.

MULTI-KOPPELBAAR

Deze radar werkt perfect in combinatie met je Edge fiets-gps of met een compatibele smartphone, maar ook met andere Garmin-portables en met het optionele radarscherm.

WERKT MET HANDIGE VARIA-APP

Deze mobiele app helpt je om alert te blijven. Hij toont je grafieken en geeft geluids- en trilmeldingen om de positie en de snelheid van naderende auto's aan te geven.

OOK COMPATIBEL MET EXTERNE APPS

In combinatie met je compatibele smartphone kan je de Varia Radar ook koppelen met je favoriete apps, zoals Ride with Gps. Zo krijg je op je kaarten meldingen te zien.

Garantie

2 jaar

Gebruikersbeoordelingen