Fietsregenbroek voor in de stad 300 ZWART/FLUOGEEL

€3000
8354732

Wil je je benen en voeten droog houden tijdens je dagelijkse fietsritten? Ga dan voor deze regenbroek, speciaal gemaakt voor fietsers.

Laat je niet verrassen door de regen en door plassen met deze stevige regenbroek, met handige, ingewerkte schoenhoezen. Dankzij de ritsopeningen is ze zo aan en uit.

Vraag & Antwoord
Kleur: ZWART
Maat: maatwijzer
Tweedehands
Soortgelijke producten
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8
Media 9
Media 10
Media 11
Media 12
Media 13

PRODUCTVOORDELEN

Waterdichtheid

Waterdichtheid

Houd je benen en voeten tot 2 uur lang droog. Alle ritsen en naden waterdicht

Gemakkelijk aan en uit

Gemakkelijk aan en uit

Snel aan en uit dankzij de tailleband en de ritsen onder aan de pijpen.

Compatibiliteit

Compatibiliteit

Altijd goed zichtbaar met de optionele verlichting op de kuiten

Compactheid

Compactheid

De zon schijnt weer? Stop je overbroek dan heel snel weer in de eigen binnenzak

zakken

zakken

Dankzij de ritsopeningen kan je heel gemakkelijk in je broekzakken.

TECHNISCHE INFORMATIE

SNIT

Uniseks model, aangepast voor fietsen in de stad.
Geïntegreerde schoencovers om ook je schoenen te beschermen als het regent.
Vergeet niet het elastiek van de schoencovers goed over je hiel te doen zodat ze goed blijven zitten tijdens het fietsen.
Voor meer bewegingsvrijheid kan je de broek onderaan ook stevig vastzetten met een broekklem (apart verkocht).

WATERDICHTHEID VAN DE STOF

De waterdichtheid wordt verzekerd door de stevige, gecoate stof en de met tape afgedichte naden. We meten in hoeverre een stof bestand is tegen de druk van water, uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op ISO 811-norm). De stof van dit artikel weerstaat aan een druk uitgeoefend door 2000 mm water. Het product wordt in ons eigen lab ook nog getest en gevalideerd onder een regendouche van 60 l water/u/m², en dat 2 uur lang. De omstandigheden van een gemiddelde regenbui, zeg maar.

ADEMEND VERMOGEN VAN DE STOF

Waterafstotende coating (RET = 12): beperkt condensvorming binnenin.
Om te weten of een stof ademt, meten we de waterdampdoorlatendheid of RET-waarde (Resistance Evaporative Transfer, gebaseerd op ISO-norm 11092). Hoe lager die waarde, hoe beter de transpiratiedampen van je lichaam kunnen ontsnappen en hoe beter het dus kan ademen. Bijvoorbeeld: RET < 9 = extreem ademende stof / 9 < RET < 12 = heel ademende stof / 12 < RET < 20 = ademende stof / RET > 20 = stof die weinig of niet ademt.

COMPATIBILITEIT MET VERLICHTING

Dit product is voorzien van 2 bevestigingssystemen, achteraan elk been, voor een VIOO CLIP-lampje, ons ledlampje dat je heel gemakkelijk en overal opklikt.
Dankzij de rode of witte verlichting, naar keuze continu brandend of knipperend, ben je met de Vioo Clip goed zichtbaar tot op 110 meter. Gaat 9 uur mee in knipperstand en 4,5 uur bij continu branden. Gemakkelijk herlaadbaar met het USB-kabeltje (bijgeleverd bij je Vioo Clip).

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 100% Polyamide Inzetstuk 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Dit artikel vouw je best niet nat op, zo kan het vocht niet ontsnappen en bestaat het risico op schimmelvorming. Kortom, altijd eerst goed laten drogen na gebruik en dan pas samenproppen.

TESTS

Dit kledingstuk is getest en goedgekeurd onder een regendouche, bij 60 l water/m²/u en dat 2 uur lang. Bij die test bootsen we een gemiddelde regenbui in de stad na. De afdichtende tape heeft een levensduur van 2 jaar bij regelmatig gebruik (ongeveer 3 keer per week). Open steeds goed de klittenbanden aan de enkels wanneer je de regenbroek aantrekt, zodat je schoenen niet langs de broek schuren. Gebruik ook een speciale spray om de broek opnieuw waterdicht te maken na wassen.

Goedgekeurd door

Ons team van productontwikkelaars is gevestigd in het Franse Rijsel, in het hartje van de stad en de stedelijke omgeving, waar het weer snel kan omslaan. Het hele jaar door bedenken en ontwikkelen ze er nieuwe producten, om het leven van elke fietser aangenamer te maken. Daarvoor wordt elk product genadeloos getest in gebruik voor het in de rekken ligt, op die manier kunnen we onze kleding voortdurend bijschaven en verbeteren.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet strijken

Niet droogreinigen

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord