Fietsshirt met lange mouwen voor heren racefietsen RC100 marineblauw

€2000

De zomer is weer voorbijgevlogen en je wil graag blijven fietsen? Dan is het tussenseizoensshirt RC100 helemaal voor jou.

Als de eerste koele dagen arriveren, is je shirt met korte mouwen toch wat op het randje. De fleecevoering van het shirt RC100 met lange mouwen biedt je al het nodige comfort om te blijven fietsen.

Vraag & Antwoord

Kleur:

Navyblauw / Licht eendenblauw

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Ecodesign

De stof is gemaakt uit 100% gerecycleerd polyestergaren. Zwarte kleur, dope dyed

Warmte

Beschermt uitstekend tegen de kou dankzij fleecevoering. 210 g/m²

Ademend vermogen

Een stof die prima ademt (RET 5,16)

Bewegingsvrijheid

Casual fit: geschikt voor elke lichaamsbouw

Rekbaar

91% gerecycleerd polyester 9% elastaan

zakken

4 zakjes, waarvan 1 met rits 2 zijzakjes, waarvan 1 met rits

Ventilatie

Doorlopende rits om te kunnen ventileren bij zware inspanningen

TECHNISCHE INFORMATIE

Milieubewust ontwerp

Gemaakt van gerecycleerd polyester waardoor we geen grondstoffen uit fossiele bronnen hoeven te gebruiken terwijl de eigenschappen/kwaliteiten van het product dezelfde blijven. Door het virgin materiaal om te wisselen voor een gerecycleerde component, dringen we onze CO2-uitstoot met ongeveer 10% terug.

Wat is kleuren met dope dyeing juist?

Bij dit procedé wordt het garen zelf in de massa geverfd, en niet de stof, om op die manier het waterverbruik te beperken bij de productie van kleding. Met dit procedé beperken we aanzienlijk de milieu-impact van het RC100 shirt met lange mouwen.

Milieulabeling

Bij Decathlon gebruiken we het pictogram van het Franse Ministère de la transition écologique et solidaire (ministerie van milieu) die een score van A tot E voorstelt. Dat scoresysteem is al goed bekend bij het grote publiek omdat het ook wordt gebruikt voor huishoudtoestellen en in de autosector. We streven naar een gemeenschappelijk beoordelingssysteem voor de verschillende merken in alle landen. Decathlon zet zich hiervoor sterk in op Europees niveau.

Hoe berekenen we de milieuscore van onze producten?

Decathlon houdt bij zijn milieuberekening rekening met de hele levensduur en met verschillende milieucriteria. De berekening is volledig geïntegreerd en geautomatiseerd in de tools die worden gebruikt door onze productontwikkelingsteams, zodat de beoordelingsmethode kon worden geïndustrialiseerd en er van bij de ontwerpfase aandacht is voor het milieu.

SNIT

Relaxed-fit, geschikt voor elke lichaamsbouw

Ademend vermogen van de stof RET 5,16

Om te weten of een stof ademt, meten we de waterdampdoorlatendheid of RET-waarde (test gebaseerd op ISO-norm 11092). Hoe lager die waarde, hoe beter de transpiratiedampen van je lichaam kunnen ontsnappen en hoe beter de stof dus ademt.
• RET <6: extreem ademend, geschikt voor de meest intense inspanningen
• RET 6-12: zeer ademend, geschikt voor matige inspanningen
• RET 12-20: matig ademend, onaangenaam bij inspanningen
• RET >20: weinig ademend, niet geschikt voor inspanningen

ONDERHOUDSADVIES

Wassen in de machine op 30°C. Op een programma voor synthetische stoffen. Het kledingstuk binnenstebuiten keren. Wassen zonder wasverzachter. Laten drogen op een kleerhanger, in een warme en goed verluchte ruimte. Niet in de droger stoppen. Niet chemisch reinigen. Niet behandelen met chloor. Niet op de verwarming leggen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten