Fitness skates voor kinderen Fit 5 grijs/roze

€6500

Ons team, allemaal fervente skaters, ontwikkelde dit paar dat 4 maten verstelbaar is. Voor schoenmaat 32 tot 41, voor fijne tochtjes op skates!

Op zoek naar kwalitatieve skates? Met een comfortniveau dat geschikt is voor langere tochtjes, kun je met deze kinderskates urenlang aangenaam skaten.

Vraag & Antwoord
Kleur: Strandkeigrijs / Roze
Maat: maatwijzer
BEST BEOORDEELD
Soortgelijke producten
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8
Media 9
Media 10
Media 11
Media 12

PRODUCTVOORDELEN

Aantrekgemak

Aantrekgemak

Comfortabel en goed verlucht dankzij de semi-softboot met schuim.

Glijkwaliteit

Glijkwaliteit

Soepel skaten dankzij een aluminium frame en ABEC 7-lagers.

Positiebehoud product

Positiebehoud product

De voet zit stevig vast dankzij het driedubbel aanspansysteem.

Instelbaar

Instelbaar

Mijn voeten groeien, mijn skates groeien mee! Ze zijn 4 maten verstelbaar.

Grip

Grip

Wielen en remblokjes in rubber, om niet te slippen en doeltreffend te remmen.

TECHNISCHE INFORMATIE

Een tip voor de veiligheid?

We raden het totaalpakket aan: helm, elleboog-, knie- én polsbeschermers. Want uiteindelijk weet je toch niet vooraf hoe je zult vallen en welk lichaamsdeel je mogelijk bezeert ...

Wat is het maximumgewicht dat deze kinderskates kunnen dragen?

Gecertificeerd door de Europese norm EN 13843, klasse A (norm skates voor volwassenen), deze skates kunnen een gewicht tot 100 kg dragen.

Eén paar skates voor 4 schoenmaten? Een woordje uitleg over ons meegroeisysteem.

Onze skates zijn verstelbaar zodat je er langer dan een seizoen plezier van hebt. De skate aan je voet aanpassen doe je in 3 stappen:
1. Open de hendel.
2. Trek aan de voorkant van de boot of duw ertegen.
3. Sluit de hendel.
Je moet je op je gemak voelen met de skates, kies dus een gewicht dat is aangepast aan je fysieke mogelijkheden en de juiste maat: als je voet nog kan verschuiven in de boot, zul je het lastig hebben om een goede houding te bewaren.

Wil je comfort en tegelijk soepel rollende wieltjes? Dan zijn de kinderskates Fit 5 prima geschikt.

Je voeten blijven langer droog dankzij het schuim in luchtig mesh, in een semi-softboot voor meer comfort.
Eenvoudige en doeltreffende systemen om je skates gemakkelijk onder te binden: een microverstelbare buckle bovenaan voor meer precisie + klittenbandstrap op de wreef om de voet stevig vast te zetten in de boot en veters die, afhankelijk van de maat, klassiek of elastisch zijn.
En hoe zit het met het gewicht? 2,254 kg in maat 32/35, 2,434 kg in maat 35/38 en 2,614 kg in maat 38/41!

Hoe de Fit 5 kinderskates ervoor zorgen dat je goed vooruit komt en doeltreffend kan remmen:

Laila, onze productmanager, is grote fan van het frame van de skate Fit 5. Aluminium frames bieden een hoger rendement. De grote wielen van 76 mm, of als je dat wenst zelfs 80 mm in maat 35 tot 41, op ABEC 7-lagers rollen bijzonder soepel en zorgen voor meer snelheid. En om te remmen beschik je over een klassieke rem en een rubber remblokje dat je naar keuze op de rechter- of linkerskate kunt zetten. Vervang remblokjes zijn verkrijgbaar in de winkel.

Oxelo gebruikt rubber voor de wielen en remmen!

In tegenstelling tot kunststof, dat "schuift" maar niet afremt, biedt rubber een goede grip: zo kun je skaten zonder weg te glijden wanneer je afzet en ook doeltreffend remmen. Bovendien verslijt rubber minder snel dan kunststof.
Onze Oxelo-teams dragen veiligheid hoog in het vaandel - voor iedereen, ongeacht de beheersing van de techniek. Daarom hebben we al onze skates uitgerust met wieltjes en remmen in rubber en niet in pvc.

Hoe kun je ervoor zorgen dat de wielen langer meegaan?

Niet alle wielen slijten even snel, dit hangt af van de plaats waar ze gemonteerd zijn op het frame. Aarzel dus niet om ze geregeld van plaats te wisselen.
Op de binnenkant van elk wieltje zie je 7 ringen staan. Wanneer het wiel is afgesleten tot de eerste ring is het aan vervanging toe.

Skates repareren of onderhouden?

Je vindt wielen in verschillende maten (we hebben zelfs wieltjes die licht geven), remmen en ook compatibele schroeven op onze website en in het atelier van Decathlon. Je kunt alles heel makkelijk zelf monteren.
Aarzel niet om even te kijken naar onze tips en tutorials op het YouTube-kanaal van Oxelo: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

Garantie

2 jaar, behalve op slijtageonderdelen (wieltjes, lagers, rem)

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Onderstel 100% Aluminium, 100% Aluminium ILS laars 100% Polypropyleen, 100% Polypropyleen ILS wielen 50% Polyurethaan, 50% Polypropyleen, 50% Polyurethaan, 50% Polypropyleen Ondersteuning 100% Staal, 100% Staal ILS band 100% Polypropyleen, 100% Polypropyleen pet 100% Thermoplastisch polyurethaan, 100% Thermoplastisch polyurethaan Schuimplastic 100% Polyurethaan, 100% Polyurethaan Gespen 50% polyamide 6.6, 50% Polyurethaan, 50% polyamide 6.6, 50% Polyurethaan Hoofdstof 50% Polyurethaan, 50% Polyester, 50% Polyurethaan, 50% Polyester

VOORRAADADVIES

Bewaar je skates op een droge plek bij een gematigde temperatuur. Na gebruik niet laten drogen in de buurt van een warmtebron of een vlam.

GEBRUIKSAANWIJZING

Roller norm EN 13843 A (max. 100 kg). Niet voor skatepark.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord