Soortgelijke producten
Fitness legging met hoge taille
Fitness legging met hoge taille
Fitness legging met hoge taille
Fitness legging met hoge taille
Fitness legging met hoge taille

Fitness legging met hoge taille

€2000

Stijlvolle en comfortabele legging met hoge taille en print voor een superprijs, perfect voor fitness!

Sport in stijl! Deze legging heeft alles wat je nodig hebt: een hoge taille en een elastische tailleband voor het comfort, een heel zachte stof die zit als een tweede huid.

Vraag & Antwoord
Kleur: Navyblauw / Asfaltblauw
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Rekbaar

Beweeg! Dit T-shirt is speciaal ontworpen om je vrij te laten bewegen.

Zweetafvoer

De ademende stof droogt snel zodat je droog blijft tijdens het sporten!

Opaciteit

Sport met een gerust hart! De stof schijnt niet door, zelfs uitgerekt niet.

Zakken

Onzichtbaar ingewerkt zakje voor de sleutel van je locker of gympasje

Verstevigend

Modelleert de buik

TECHNISCHE INFORMATIE

Een legging met comfortabele tailleband in die echte fitnesslook

De hoge en elastische tailleband verleent de legging die perfecte fitnesslook. Hij zit comfortabel en is perfect voor wie regelmatig en intensief traint.

Een hoge taille die zelfs bij intensief trainen nog comfortabel is

Beweeg onbekommerd! Door de hoge taille oogt deze legging tegelijk sportief en stijlvol. En blijft ze bovendien uitstekend zitten, ook tijdens de meest intensieve sessies.

Een heel zachte stof

Sporten is leuker in een legging waar je je goed in voelt! Dankzij de heel zachte stof is deze legging heel aangenaam om te dragen. Je zou hem het liefste elke dag aantrekken!

Vergeet irritaties!

Niets zo vervelend als fitnesskleding die hinderlijk schuurt! Met zijn speciaal bestudeerde platte naden garandeert deze legging je een goede bewegingsvrijheid zonder hinder of schuren.

Worden de producten voor verkoop getest?

Uiteraard! Al onze stoffen ondergaan strenge testen in het lab zodat je veilig en met plezier kunt sporten. We testen onze artikelen op kleurvastheid, wasbestendigheid, afvoer van transpiratie ... We noemen dit niet voor niets onze torture test. En daarna? Is dat alles? Nee, we gaan nog een stap verder. Onze outfits worden getest door sporters zoals jij. We luisteren naar hen, analyseren hun indrukken en verbeteren waar nodig. En dan kan je nieuwe sportoutfit de rekken in!

Hoe wordt de milieu-impact van onze producten berekend?

De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuprestatie het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe.
Website: sustainability.decathlon.com

Domyos zet zich in voor de planeet

Dit pakje bevat 79% gerecycleerd polyester. Wat houdt dat in? Dat betekent dat de top niet alleen technisch is, maar dat we ook rekening hielden met de ecologische voetafdruk ervan. Kort samengevat: polyester wordt gemaakt van onder meer aardolie. Kiezen voor gerecycled polyester houdt in dat producten die bestemd waren om te worden weggegooid, zoals productieresten of plastic flessen, worden ingezameld en getransformeerd in plaats van nieuwe grondstoffen op basis van aardolie te gebruiken. Dat is al een stap in de goede richting, toch?

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 79% Polyester, 21% Elastaan

TESTS

De Domyos-dameskleding voor cardiofitness werd getest door sportsters van buitenaf, zodat we kunnen garanderen dat onze sportkleding comfortabel zit, goed ademend en licht is en veel bewegingsvrijheid biedt.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vergelijkbare producten

VIDEO

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord