Soortgelijke producten
Fitnessschoenen dames 520 wit en roze
Fitnessschoenen dames 520 wit en roze
Fitnessschoenen dames 520 wit en roze
Fitnessschoenen dames 520 wit en roze
Fitnessschoenen dames 520 wit en roze
Fitnessschoenen dames 520 wit en roze
Fitnessschoenen dames 520 wit en roze
Fitnessschoenen dames 520 wit en roze

Fitnessschoenen dames 520 wit en roze

€4500

Leg je stijl binnen en buiten op met deze trendy fitnessschoenen die je zullen vergezellen tijdens je meest intense trainingen!

Perfecte mix van stijl en techniek, deze schoenen begeleiden je bij al je fitnesstrainingen.Zomer en winter, ze zorgen voor een trendy en verfijnde look om je outfits compleet te maken.

Vraag & Antwoord
Kleur: Maangrijs / TAUPE PINK
Maat: maatwijzer

Productvoordelen

Schokdemping

Nieuw schuim om demping te garanderen tijdens je dynamische bewegingen

Flexibiliteit

Dankzij het H-flex-systeem buigt de schoen soepel mee met je voet

Slipvastheid

Rubberen buitenzool voor grip en duurzaamheid

Ademend vermogen

Gebruik van een mesh en geventileerd om je voet te laten ademen tijdens de inspanning

Technische informatie

Waarom fitnessschoenen dragen?

Studies van ons sportslab hebben aangetoond dat bij het fitnessen veel verschillende bewegingen worden gemaakt die sterk verschillen van bewegingen bij andere sporten. Bewegingen zoals draaien, met beide voeten tegelijk springen, squats, lunges. We ontwikkelen al onze schoenen zo dat ze je helpen om die bewegingen goed uit te voeren zonder gevaar voor blessures. Met schoenen die speciaal bedoeld zijn voor fitness loop je 20% minder risico op blessures dan met hardloopschoenen.

DROP VAN DE ZOOL: het hoogteverschil tussen de voor- en achterkant van de voet

Al onze fitnessschoenen hebben een drop van 4 mm. Die drop van 4 mm betekent dat je houding natuurlijker aanvoelt (blote voeten = drop 0).

Flexibel in alle richtingen

De flexibiliteit in alle richtingen is de capaciteit van de schoen om mee te buigen en te draaien en richtingsveranderingen te bevorderen.
Studies hebben uitgewezen dat de buig-strekbehoefte bij fitness 1,7 keer hoger ligt dan bij hardlopen. Ook beweegt de enkel anders bij fitness dan bij hardlopen. Daarom ontwikkelen we zogeheten 'multidirectionele' schoenen waarmee je ongehinderd in alle richtingen beweegt tijdens het fitnessen.

Steun voor de voorvoet

Waarom is dat belangrijk?
De ondersteuning aan de voorvoet, waar je bij fitness het meest op steunt, helpt je om je evenwicht te bewaren wanneer je de grond raakt om van richting te veranderen.

Demping aan de voorvoet

Demping is het vermogen van de schoen om schokken te dempen en trillingen te verzachten.
Bij fitness doet de impact tussen voet en vloer zich voor aan de voorvoet, terwijl dat bij hardlopen vooral aan de hiel is. We ontwerpen onze schoenen met een optimale demping aan de voorvoet, om je lichaam te beschermen tegen herhaalde schokken en te zorgen voor meer stabiliteit bij de afzet zodat je de bewegingen vlotter na elkaar kunt uitvoeren.

Slipvastheid en draaibeweging

Dit model is voldoende slipvast om vlot en snel van richting te veranderen, terwijl de rotatiezone net minder antislip is, zodat je gemakkelijker kunt draaien zonder je gewrichten te veel te belasten. Het is dus van essentieel belang om een goed evenwicht te vinden tussen die twee behoeftes. Door een combinatie van sensoriële, mechanische en biomechanische tests zijn we erin geslaagd de juiste mate van slipvastheid te bepalen en ook de precieze zone waar je je afzet bij het draaien.

Hoe wordt dit bewezen? PRODUCTTEST

In onze labs doen onze onderzoekers bewegingsanalyses met sensoren die heel nauwkeurig de reacties van het menselijk lichaam meten. Maar omdat er niets boven de praktijkervaring gaat, testen we onze artikelen ook in verschillende fitnesszalen, waar ze worden gedragen. Dankzij al die tests kunnen we technische en betaalbare artikelen aanbieden, met één doel voor ogen: zorgen dat jij kunt sporten in de beste omstandigheden.

Het voordeel? Geen strepen op de vloer.

De zool van deze schoen is zo ontworpen dat hij geen sporen nalaat.

Kan je met fitnessschoenen ook lopen op de loopband?

Onze fitnessschoenen zijn specifiek ontwikkeld voor cardiofitness. Ze zijn ook geschikt voor hardlopen op een loopband, maar niet te lang. Wil je je bijvoorbeeld even opwarmen of uitlopen voor of na een training, dan zijn ze de perfecte keuze. Maar als je uitsluitend wil hardlopen, op een loopband of buiten, raden we je sterk aan om specifieke hardloopschoenen te dragen, dat is veel veiliger.

Fitnessschoenen, enkel voor binnen?

Cardiofitness wordt voornamelijk beoefend in een sportzaal en/of thuis. Onze schoenen zijn dan ook bestemd voor binnengebruik. Het zachtere rubber is specifiek voorzien op gebruik in sportzalen. Als je met deze schoenen buiten loopt, op asfalt, zal het rubber voortijdig verslijten. De slipvastheid van onze zool wordt getest op zaal- en woningvloeren, het rubber is bedoeld om voldoende antislip te zijn voor cardiofitness

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Buitenkant van 100% Polyester Behuizing 70% EVA, 30% Butadieenrubber Binnenkant van 100% Polyester

Vergelijkbare producten

Afbeeldingen

Fitnessschoenen dames 520 wit en roze
Fitnessschoenen dames 520 wit en roze
Fitnessschoenen dames 520 wit en roze

Video

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord