Fitnessskeelers voor dames FIT100 grijs/mint

€5000

Het team van Oxelo ontwikkelde deze fitnessskeelers om je te laten ontdekken hoe leuk skeeleren is. Ze zijn geschikt voor korte tochten (tot 10 km).

Comfortabele boot, ondersteuning en rolvermogen aangepast voor beginners: zo ben je klaar om te ontdekken hoe leuk skeeleren is.

Vraag & Antwoord
Kleur: Zilvergrijs
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Aantrekgemak

Erg aangenaam voor je voeten: semi-softboot met 3D-mesh, comfortschuim.

Glijkwaliteit

Wielen van 76 mm/80A en ABEC 5-lagers voor een goede controle.

Positiebehoud product

Stijve en hoge cuff, vetersluiting, gesp met microverstelling en wreefstrap.

Veelzijdig

Het plastic frame is compatibel met wielen van 80 mm. Rem kan op linkervoet.

AFBEELDINGEN

Fitnessskeelers voor dames FIT100 grijs/mint
Fitnessskeelers voor dames FIT100 grijs/mint
Fitnessskeelers voor dames FIT100 grijs/mint
Fitnessskeelers voor dames FIT100 grijs/mint

TECHNISCHE INFORMATIE

Voor wie?

De FIT100 is ontworpen voor iedereen die het skeeleren ontdekt of af en toe zijn skeelers aantrekt. Ben je op zoek naar comfortabele skeelers met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Dan is de FIT100 echt iets voor jou.

Hoe wordt gezorgd voor comfort en ondersteuning?

De semi-softboot met 3D-mesh zit comfortabel en houdt je voeten droog. Dankzij het nieuwe comfortschuim en een demping aan de hiel wordt skaten nu nog aangenamer.
De "cuff" (het bovenste deel van de boot) is stijf en komt goed hoog zodat je enkel stevig vast zit. In combinatie met een driedubbele sluiting (veters, gesp met microverstelling en spangesp) zorgt dit ervoor dat je enkel goed wordt ondersteund.

Moet je kiezen tussen rolvermogen en comfort?

Nee, niet bij Oxelo. De skeelers FIT100 bieden een goede rolkwaliteit voor beginners, dankzij de wielen van 76 mm en de ABEC 5-lagers.
De combinatie van een kunststof frame en wielen in vrij zacht rubber (80A) zorgt voor een goed compromis tussen tolerantie en demping van de trillingen.
Op het frame passen ook wielen van 80 mm.

Hoe kan ik mijn skates onderhouden/repareren?

Vervang onderdelen of repareer je skeelers met onderdelen die verkrijgbaar zijn in de winkel, op internet of in het atelier van je Decathlon-winkel.
Onderdelen die je kunt vervangen: wielen van 76 mm of 80 mm, ABEC 5-lagers (of hogere als je voor een betere rolkwaliteit wilt gaan). Remblokjes aan te passen voor de rechter- of linkervoet.

Hoe kan ik de levensduur van mijn skates verlengen?

Wanneer je door water, stof of zand bent gereden, kun je de wielen afhalen en afdrogen en de lagers afdrogen en ontvetten met een droge doek, op die manier zullen je skates langer meegaan.
Bekijk onze tips en handleidingen op ons YouTube-kanaal: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

Hoe kan ik de levensduur van de wielen verlengen?

Het is heel gebruikelijk om de wielen van skates af en toe van plaats te wisselen omdat ze niet mooi recht, maar schuin afslijten. Hoe komt dat? Omdat je dikwijls je skates schuin naar binnen houdt: bij het afzetten, draaien of vertrekken.
Om het rubber van je skates minder snel te laten slijten, wissel je de wieltjes dus best af en toe van plaats (wissel ze per paar).

Wat is het maximale gewicht dat de skeelers FIT100 van Oxelo kunnen dragen?

Deze skates voor volwassenen voldoen aan de norm EN 13843 klasse A (skates voor volwassenen). Deze norm is van toepassing op "Rolsportmaterieel - Inlineskates" bestemd voor mensen met een lichaamsgewicht tussen 20 kg en 100 kg. Die Europese norm legt veiligheidseisen en specificaties op voor de testmethodes, etikettering en informatie die de fabrikant moet verstrekken om bij normaal gebruik het risico op blessures voor derden en voor de gebruiker zelf terug te dringen.

Hoeveel wegen de skeelers FIT100 van Oxelo?

2,4 kg per paar in maat 39.

Hoe worden onze artikelen getest?

Al onze skates worden getest in het laboratorium. We doen tests om na te gaan of de skates voldoen aan de Europese normen voor het gebruik, maar ook slijtagetests.
Die tests in het lab worden aangevuld met tests in de praktijk, via metingen of op basis van ervaringen van gebruikers die het artikel flink op de proef stellen. Het resultaat: een getest en goedgekeurd artikel.

VIDEO

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

ILS laars 100% Polypropyleen ILS band 100% Polypropyleen Buitenkant van 95% Polyester, 5% Polyurethaan ILS wielen 50% Polypropyleen, 50% Polyurethaan Binnenkant van 100% Polyester Zool van 100% Thermoplastisch polyurethaan Gespen 50% polyamide 6.6, 40% Thermoplastisch polyurethaan, 10% Roestvrij staal

VOORRAADADVIES

Bewaar je skeelers op een droge plek bij een gematigde temperatuur. Na gebruik niet laten drogen in de buurt van een warmtebron of vuur.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor inlinehockey of stuntskaten.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten