Fitnesstop

Te beginnen bij
€1500

Deze top, die je op je rug kunt vastknopen, is het summum van onze expertise en is binnen de kortste keren onmisbaar in de sportzaal.

Deze top heeft alles wat je maar wilt: soepel en licht materiaal en een opening op de rug, zodat je hem dicht en bollend of open en loose kunt dragen voor 2 uitgesproken trendy en vrouwelijke looks!

Vraag & Antwoord
Kleur: ZWART
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Zweetafvoer

Zweetafvoer

Blijf droog dankzij de ademende en sneldrogende stof.

Lichtgewicht

Lichtgewicht

Gemaakt uit zeer lichte materialen, voor nog meer comfort.

TECHNISCHE INFORMATIE

Tricot

Deze heel lichte en luchtige stof biedt je veel bewegingsvrijheid.

Loose fit of meer aansluitend

Een ruime snit voor een optimaal comfort tijdens het sporten. Met een opening in de rug zodat je het topje naar keuze zo los kan dragen of er een knoop in leggen.

Worden de producten voor verkoop getest?

Ja, uiteraard! Al onze stoffen ondergaan strenge testen in het lab zodat je veilig en met plezier kunt sporten. We testen onze artikelen op kleurvastheid, wasbestendigheid, afvoer van transpiratie ... We noemen dit niet voor niets onze torture test. En daarna? Is dat alles? Neen, we gaan nog een stap verder. Onze outfits worden getest door sporters zoals jij. We luisteren naar hen, analyseren hun indrukken en verbeteren waar nodig. En dan kan je nieuwe sportoutfit de rekken in!

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuprestatie het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 94% Polyamide, 6% Elastaan Inzetstuk 97% Polyester, 3% Elastaan

TESTS

Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet strijken

Niet droogreinigen

Niet droogreinigen

Vergelijkbare producten

VIDEO

Vraag & Antwoord