Fleece bodywarmer voor bergwandelen voor heren MH120

€1000

Aan de voet van de Mont Blanc ontwikkelde ons team van wandelaars deze niet te dure, ademende, warme, eco fleece voor heren die af en toe in de bergen wandelen.

Warm en toch niet te dik! Je zult deze warme en lichte fleece bodywarmer in gerecycleerd materiaal en met veel bewegingsvrijheid niet meer willen missen om je warm te houden in de bergen.

Vraag & Antwoord
Kleur: ZWART
Maat: maatwijzer
ECODESIGN
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Isoleert tegen de kou, geruwd binnen en buiten, 200g/M², opstaande kraag.

Ademend vermogen

Tricot dat de door het lichaam geproduceerde damp doorlaat. Volledige rits.

Bewegingsvrijheid

Rekbare stof voor optimaal draagcomfort.

Ecodesign

Gemaakt van gerecycleerd polyester uit plastic flessen.

Lichtgewicht

Slechts 255 g in maat L.

Compactheid

Microfleece bodywarmer, ideaal om onder in je rugzak te stoppen.

zakken

2 steekzakken en 1 borstzak met rits om veilig wat spulletjes in op te bergen.

TECHNISCHE INFORMATIE

Fleece: isolatie dankzij lucht

Fleece houdt de lucht vast door zijn volumineuze structuur; die luchtlaag is van nature isolerend en houdt zo het lichaam warm.Deze stof is geruwd en houdt daardoor de warme lucht vast. Ze is getest in het labo, voor een comforttemperatuur van 7 tot 10°C, zonder extra jas.

2 jaar garantie op duurzaamheid

We testen de veroudering van onze wandelfleeces om te verzekeren dat ze lang meegaan. Zo garanderen we:
- dat de stof bestand is tegen het schuren van je rugzak en van de armen in beweging, om zo pluizen te voorkomen, een fenomeen waar fleece vaak onder te lijden heeft
- de sterkte van de stiksels
- de bestendigheid van de fleecestof na drie wasbeurten (maatvastheid)
- de kleurvastheid na herhaaldelijk wassen en tegen uv-stralen en zweet.

ONZE VERANTWOORDELIJKHEID INZAKE MILIEUVRIENDELIJK ONTWIKKELEN

We zijn er ons bij Decathlon van bewust dat onze productie- en distributieactiviteiten een grote impact hebben op het milieu. Daarom willen we onze verantwoordelijkheid nemen en iets terugdoen. Niet alles is perfect, maar door gerecycleerd polyester te gebruiken voor de stof van deze fleece hoeven we geen nieuwe grondstoffen op basis van aardolie te benutten. Zo wordt afval omgezet naar opnieuw bruikbare grondstoffen. We werken ook aan andere manieren om onze impact op het milieu te verminderen.

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige producten (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe.
Meer informatie op: http://sustainability.decathlon.com/

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Opgevouwen bewaren in een schone, droge ruimte

TESTS

We doen twee soorten thermische tests: - ofwel testen we de stof van onze fleeces. - ofwel doen we een test op een thermische pop in een klimaatkamer. In die kamer worden de temperatuur, wind (5 km/u) en vochtigheidsomstandigheden van een bergwandeling aan 5 km/u nagebootst. Met die tests kunnen we nagaan of we bij het ontwerp de juiste keuzes hebben gemaakt. We passen ook de warmte-isolatie aan op plaatsen waar je ze het meest nodig hebt.

Goedgekeurd door

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig getest op het terrein. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 40° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vergelijkbare producten

VIDEO

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord