Foedraal voor jachtgeweer 500 groen 131 cm

€6500

8561294

Ons team, zelf jachtliefhebbers, ontwikkelde dit foedraal (lengte 131 cm) zodat je je geweer in alle veiligheid kunt meenemen als je gaat jagen.

Neem je wapen veilig mee dankzij de beschermende schuimlaag van 20 mm en de beschermklep onderaan het foedraal. Verstelbare riem om aan de schouders te dragen en buitenvak.

Kleur:

Olijfzwart / Koffie

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Bestand tegen wilde vegetatie

Buitenstof in slijtvast P270D-polyester met verstevigingen.

Bescherming van de inhoud

Dual density foam van 20 mm aan weerskanten.

Draagcomfort

Extra comfortabel dankzij het inzetstuk en de verstelbare transportriem.

Waterafstotend

Het materiaal beschermt tegen lichte regen.

Vergrendelmechanisme

Dubbele metalen rits, te beveiligen met hangslotje. Stevige YKK-ritsen van 10 mm

Zakken

Vak voor kleine accessoires aan de buitenkant.

Technische informatie

Het foedraal: een onmisbaar accessoire voor wie een jachtgeweer veilig wil meenemen

Neem je jachtgeweer in alle veiligheid mee, in de auto of tot aan je jachtpost. Dit foedraal met een lengte van 131 cm en een gewicht van 1,1 kg beschermt je wapen. Dit model werd door onze ingenieur en onze ontwikkelaar vooral bedacht voor jagers die hun geweer willen opbergen zonder het te beschadigen, en vooral zonder het te moeten demonteren, voor ze het in de kofferbak of de passagiersruimte van de auto opbergen.

Een ontwerp dat zodanig is uitgedacht dat je je wapen in alle veiligheid kunt vervoeren

Dit foedraal werd vervaardigd met slijtvast P270D-polyester aan de buitenkant. Het onderscheidt zich van andere foedralen doordat het binnenin gevoerd is met dual density schuim van 20 mm dik. En dit aan beide zijden. Door het dikke schuim vermijd je dat de verschillende onderdelen van het wapen beschadigd kunnen raken door eventueel contact en/of schokken.

Technische gegevens van het foedraal

Lengte: 131 cm (buitenafmeting)
Lengte: 129 cm (binnenafmeting)
Breedte bovenste punt: 20 cm (buitenafmeting)
Breedte onderste punt: 9 cm (buitenafmeting)
Dikte: 3,5 cm (binnenafmeting)

Hoe beschermt het schuim je wapen?

Dit foedraal beschikt over een specifiek type schuim dat je geweer optimaal beschermt. We hebben gekozen voor een combinatie tussen een schuimlaag van 10 mm in polyethyleen (PE), aangevuld met een schuimlaag van 10 mm in polyurethaan (PU). Samen vormen deze een dual density schuimlaag van 20 mm dikte. Het PU is een erg stevig materiaal, dat in diverse sectoren gebruikt wordt. Ben je erg gehecht aan je geweer? Geef het dan de bescherming die het verdient!

Extra veilig dankzij de ritssluiting en de klep

Je kunt het foedraal openen en sluiten met de ritssluiting over de hele lengte. De twee sterke YKK-ritsen (zonder enige twijfel het beste merk ritssluitingen wereldwijd) kunnen met een hangslot aan elkaar vastgemaakt worden voor nog meer veiligheid. Daarbovenop biedt de vast te klikken klep onderaan het foedraal, die ook gevoerd is met een PE-schuimlaag van 10 mm, nog extra veiligheid.

Over de schouder of in de hand: hoe draag je je jachtfoedraal het liefst?

Op alle private en publieke domeinen mogen wapens alleen getransporteerd worden als ze ongeladen zijn en in een tas zitten of gedemonteerd in de auto liggen (bron: oncfs.gouv.fr). Dit is een ideaal foedraal voor jagers die een poosje moeten lopen tot aan hun aanzitplek en hun geweer op die momenten doeltreffend willen beschermen. Het kan schuin over de schouder worden gedragen (de schouderriem is gevoerd voor meer draagcomfort), of aan de hand met de 2 handgrepen

En hoe is het afgewerkt?

Je hebt het al gemerkt, we hebben hier te maken met een "authentiek" model foedraal. De gemêleerde olijfgroene kleur, aangevuld met contrasterende inzetten, geven dit model een statig en robuust karakter. Het beschikt bovendien over een buitenvakje om je kleine accessoires in te stoppen, afsluitbaar met 2 drukknopen. Tot slot kreeg de buitenstof een waterafstotende behandeling (in geval van regen glijdt het water van de stof zonder erin door te dringen), zodat je geweer niet beschadigd raakt.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Schuimplastic 50% Polyurethaan, 50% Hogedichtheidpolyetheen Hoofdstof 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Riem 100% Polypropyleen

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Afbeeldingen

Foedraal voor jachtgeweer 500 groen 131 cm
Foedraal voor jachtgeweer 500 groen 131 cm

Video

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord

Dit zou je ook kunnen interesseren