Gaiters voor trail zwart

€2000

Onze ontwikkelaars voor het trail hebben deze gaiters ontworpen om steentjes, zand, sneeuw, modder enz. uit je schoenen te houden.

Je hoeft niet langer te stoppen om kleine steentjes uit je schoenen te halen. Met deze comfortabele en lichte gaiters, die je uitstekend kunt bevestigen, haal je de finish ongehinderd!

Vraag & Antwoord
Kleur: ZWART

PRODUCTVOORDELEN

Positiebehoud product

Silicone binnenin en riempje en haakje: deze gaiters zitten perfect!

Elasticiteit

Dankzij het elastaan vormen ze zich mooi naar je schenen en schoenen.

Afparelend vermogen

Regen krijgt geen enkele kans met deze beenkappen, zo blijven je voeten droog!

Lichtgewicht

80 gram per paar: je merkt nauwelijks dat je ze draagt!

Veelzijdigheid

Sneeuw, zand, modder ... niets kan je nog tegenhouden!

TECHNISCHE INFORMATIE

DE PERFECTE METGEZEL VOOR ELK TERREIN

Je voeten zijn je belangrijkste uitrusting om een trail uit te lopen. Die verzorg je dus maar beter. Of je nu door zand, sneeuw of modder loopt, met deze gaiters merk je dat nauwelijks. Gedaan met kleine steentjes in je schoenen, tijd om je nu echt te focussen op wat echt telt: genieten van je trails!

TALLOZE SNUFJES, OM ONBEZORGD TE LOPEN

Omdat een klein handigheidje zoveel kan doen, barsten deze gaiters van de slimme snufjes! Denken we bijvoorbeeld aan het elastaan dat zich mooi naar de vorm van je voet, scheen en schoen vormt. De randen zijn bovendien bekleed met silicone binnenin, zo blijven de gaiters perfect zitten. En dan is er nog het stevige elastiek dat je over je schoen trekt, en de inkeping voor je veters, zodat die nergens heen kunnen.

HEEL GEMAKKELIJK IN GEBRUIK: TIJDENS EN NA JE TRAILS

- Tijdens je trail: Ben je bang dat motregen je gaiters zwaarder zal maken? Wees gerust, dankzij het waterafstotende materiaal blijven je voeten perfect droog.
- Na je trail: Je hebt door de modder geploeterd zonder dat er één steentje in je schoen is geslopen: hoera! Of toch voor even, want dan moet je je gaiters ook nog schoonmaken natuurlijk. Geen nood, deze set beenkappen kan je heel gemakkelijk met de hand schoonmaken, én ze zijn razendsnel droog. Ze zijn in een wip weer als nieuw!

EINDELOOS MULTI-INZETBAAR

Je liefde voor sport gaat verder dan trail alleen? Geen nood, deze gaiters zijn ook prima geschikt voor je andere sportieve hobby's. Veel gebruikers laten ons weten dat ze ze ook voor andere sporten gebruiken: hiken (weliswaar niet op te dikke schoenen), ruitersport, en zelfs woestijnwandelingen! En jij, waarvoor ga jij deze gaiters gebruiken?

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 80% Polyamide, 20% Elastaan

TESTS

Deze gaiters, getest en goedgekeurd door beginnende én ervaren trailers, vielen bij iedereen in de smaak tijdens de duurtest. De kwaliteiten die het meest naar boven kwamen: de elastische riem die om je schoen gaat en wat is aangepast, om hem nog steviger te maken, maar evengoed het elastische materiaal dat zich naar elke voet vormt, om van het onderhoudsgemak nog te zwijgen.

ONDERHOUDSADVIES

Niet wassen

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vergelijkbare producten

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord