PRODUCTVOORDELEN

Hydratatie

Op basis van 100% lijnoliezeep en glycerine, reinigt en houdt het leer soepel.

Gebruiksgemak

Aanbrengen met een licht vochtig sponsje.

TECHNISCHE INFORMATIE

Waarom leer onderhouden?

Een goed en aangepast onderhoud van de lederen delen van je paardrijuitrusting is een must, zowel voor je eigen veiligheid als voor het comfort van je paard. Als je je zadel of hoofdstel goed onderhoudt, gaat het langer mee en zit je altijd in optimale omstandigheden op je paard. Leer onderhouden gaat gemakkelijker als je dat regelmatig doet: dagelijks, wekelijks of maandelijks, afhankelijk van het weer en van hoe vaak je uitrijdt.

Tips om je leer er weer als nieuw te laten uitzien:

Glycerinezeep is ideaal voor het dagelijks onderhoud, maar 1 keer per maand een grondige onderhoudsbeurt is net zo belangrijk.
STAP 1,
reinig het leer met glycerinezeep en een spons. Laten drogen.
STAP 2,
breng met een doekje olie aan het op het leer, vooral de onderkant goed inwrijven. Laten intrekken. Niet aan te raden voor leer dat al soepel is.
STAP 3,
voor alle soorten leer: Breng het vet met een doekje aan, laat intrekken en wrijf daarna stevig op om het leer mooi te laten glanzen.

Gebruiksaanwijzing:

Buiten het bereik van kinderen houden.

Onderhoudstips:

Gelijkmatig vernevelen op het leer en inwrijven met een schoon sponsje. Voor een optimaal resultaat: het leer schoonmaken (zonder de zeep te laten schuimen) na elk gebruik.

VIDEO

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Bewaren op een donkere plek, bij gematigde temperatuur.

GEBRUIKSAANWIJZING

Voorzichtig gebruiken op leer met een natuurlijke afwerking.

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten