PRODUCTVOORDELEN

Afstand

Respecteert de afstanden van de balvlucht zoals bepaald door de golfregels.

Richtingcontrole

Gemiddelde grip op de greens.

Sterk

De surlyn-toplaag maakt deze bal wat steviger.

TECHNISCHE INFORMATIE

Waarom spelen met de golfbal Distance 100?

Voor beginnende spelers (handicap 30 en hoger) is de Distance 100 de perfecte, betaalbare bal om te genieten van je eerste bezoekjes aan een echte baan. Wij raden deze bal aan voor spelers die bij elke partij heel wat ballen de verkeerde kant op zullen slaan. De bal is verkrijgbaar in wit en ook in geel voor wie die kleur beter ziet.

Technische kenmerken

Constructie: 2-piece
Toplaag: Surlyn (ionomeer)
Kern: rubber
Compressie: 95
Aantal dimples: 440

Waarom zijn wij goedkoper?

Bij Inesis willen we golfers niet extra laten betalen voor zaken die niet bijdragen aan hun spel. Daarom beperken wij zoveel mogelijk het aantal tussenstappen bij de productie en de distributie van onze ballen.
Wij sponsoren geen tornooien of profspelers en wij investeren niet in dure reclamecampagnes.
Zo kunnen wij onze ballen aan een eerlijke prijs aanbieden aan de spelers.

Onderhoudstip

Reinig je bal zo vaak mogelijk en indien mogelijk zelfs voor elke slag, zowel bij tee-shots als bij het putten. Controleer je bal regelmatig zodat je er zeker van bent dat hij in goede staat is en je dus een betere balvlucht en meer precisie garandeert.

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofddeel 100% Butadieenrubber Schaal 100% Surlyn

TESTS

Om je de allerbeste technische producten te kunnen aanbieden, worden onze golfballen onderworpen aan de volgende tests: CONTROLE VAN AFSTAND, ZACHTHEID BIJ DE IMPACT, EFFECT, DUURZAAMHEID VAN DE TOPLAAG. Die tests worden uitgevoerd door onze ervaren testpersonen en ook door robots in het lab.

Goedgekeurd door

Wij hebben vertrouwen in onze golfers om onze golfaccessoires te beoordelen en goed te keuren. Wij houden rekening met hun mening en opmerkingen over onze artikelen en brengen indien nodig aanpassingen aan. Hieronder kun je lezen wat onze klanten van de bal Inesis Distance 100 vonden, en natuurlijk kun je zelf ook je mening geven en op die manier meewerken aan de verbetering ervan.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vergelijkbare producten

Vraag & Antwoord