PRODUCTVOORDELEN

Afstand

Respecteert de afstanden van de balvlucht zoals bepaald door de golfregels.

Richtingcontrole

Gemiddelde grip op de greens.

Sterk

De surlyn-toplaag maakt deze bal wat steviger.

TECHNISCHE INFORMATIE

Waarom spelen met de golfbal Soft 500?

Voor gevorderde spelers (handicap tussen 30 en 15) ontwikkelde Inesis de golfballen Soft 500. Ze zijn ideaal voor spelers met een goede swingtechniek, die een bal zoeken met een aangenaam contact in elke spelfase.
De bal Inesis Soft 500 is er in vier kleuren: wit, geel, oranje en roze.

Technische kenmerken

Constructie: 2-piece
Toplaag: Surlyn (ionomeer)
Kern: rubber
Compressie: 65
Aantal dimples: 440

Waarom zijn wij goedkoper?

Bij Inesis willen we golfers niet extra laten betalen voor zaken die niet bijdragen aan hun spel. Daarom beperken wij zoveel mogelijk het aantal tussenstappen bij de productie en de distributie van onze ballen.
Wij sponsoren geen tornooien of profspelers en wij investeren niet in dure reclamecampagnes.
Zo kunnen wij onze ballen aan een eerlijke prijs aanbieden aan de spelers.

Onderhoudstip

Reinig je bal zo vaak mogelijk en indien mogelijk zelfs voor elke slag, zowel bij tee-shots als bij het putten. Controleer je bal regelmatig zodat je er zeker van bent dat hij in goede staat is en je dus een betere balvlucht en meer precisie garandeert.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofddeel 100% Butadieenrubber Schaal 100% Surlyn Coating 100% Polyurethane - Coating

TESTS

Om je de allerbeste technische producten te kunnen aanbieden, worden onze golfballen onderworpen aan de volgende tests: CONTROLE VAN AFSTAND, ZACHTHEID BIJ DE IMPACT, EFFECT, DUURZAAMHEID VAN DE TOPLAAG. Die tests worden uitgevoerd door onze ervaren testpersonen en ook door robots in het lab.

Goedgekeurd door

We vertrouwen op onze golfers om onze accessoires te beoordelen en goed te keuren. We houden ook rekening met de reacties en scores die onze klanten geven aan onze producten, en als blijkt dat ze niet tevreden zijn, ondernemen we actie en schaven we onze producten bij. Hieronder kun je lezen wat onze klanten van de bal Inesis 500 Soft vonden, en natuurlijk kun je zelf ook je mening geven en op die manier meewerken aan de verbetering ervan.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten