Golfballen Tour 900 12 stuks geel

€3500
€292/stuk

8402429

We ontwikkelden deze golfbal voor de expert golfspeler (handicap lager dan 15) die een uitstekende balcontrole wil rondom de green

Zacht en veel controle op de green

Kleur:

GEEL

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Afstand

Respecteert de maximale balvlucht zoals bepaald door de golfregels

Zachtheid

Heel zacht gevoel voor meer speelcomfort.

Richtingcontrole

Maximale grip op de greens.

Levensduur

Schil in urethaan voor een gemiddeld stevige bal.

Technische informatie

De uitdagingen bij de ontwikkeling van de Tour 900

De Tour 900 is een bal voor experts. Zij verwachten van een bal dat hij tegelijk ver vliegt bij het driven én snel stopt op de green. Dat zijn in wezen twee tegengestelde eigenschappen. Bij het driven is het de bedoeling dat de bal snel loskomt van de driver, met weinig backspin. Maar bij wedgen wil je net maximale backspin. Om die twee eigenschappen te combineren, kom je onvermijdelijk uit bij een 3-delige bal.

3-DELIG MET URETHAAN SCHIL

De kern garandeert een goede beginsnelheid, de schil in urethaan creëert extra grip op de groeven van je club om backspin te genereren. De surlyn tussenlaag van de Tour 900 is, zeg maar, de schakel tussen de kern en de urethaan schil. Ze regelt haarfijn de verhouding afstand/zachtheid/controle.

Klassiek of glanzend?

De Tour 900 komt in twee kleuren: wit en geel. Sinds 2021 heeft de gele Tour 900 een elegante glansfinish waardoor de bal nog meer straalt op de baan.

Precies oplijnen

Voor alle Inesis-golfballen van 2021 hebben we de oplijnstreepjes hertekend zodat ze nog efficiënter zijn zonder te hinderen als je ze niet gebruikt. En in combinatie met de nieuwe Inesis-putters gebeurt er iets magisch!

Technische kenmerken

Constructie: 3-delig
Schil: TPU-urethaan (elastomeer)
Tussenlaag: Surlyn (ionomeer)
Kern: rubber
Compressie: 90
Aantal dimples: 322

Waarom zijn we goedkoper?

Bij Inesis willen we golfers niet extra laten betalen voor zaken die niet bijdragen aan hun spel. Daarom beperken we zoveel mogelijk het aantal tussenstappen bij de productie en de distributie.
We sponsoren geen toernooien of profspelers en investeren niet in dure reclamecampagnes.
Zo kunnen we onze ballen aan een faire prijs aanbieden aan de spelers.

Onderhoudsadvies

Reinig je bal zo vaak mogelijk en indien mogelijk zelfs voor elke slag, zowel bij tee-shots als bij het putten. Controleer je bal regelmatig zodat je er zeker van bent dat hij in goede staat is en je dus een betere balvlucht en meer precisie garandeert.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Hoofddeel 100% Butadieen rubber Binnenkant - basismateriaal 100% Surlyn Schaal 100% Thermoplastisch polyurethaan Coating 100% Polyurethaan

TESTS

Om je de allerbeste technische producten te kunnen aanbieden, worden onze golfballen onderworpen aan de volgende tests:
CONTROLE VAN AFSTAND, ZACHTHEID BIJ DE IMPACT, EFFECT, DUURZAAMHEID VAN DE SCHIL.

Die tests worden uitgevoerd door onze ervaren testpersonen en ook door robots in het lab.

Goedgekeurd door

We hebben vertrouwen in onze golfers om onze golfaccessoires te beoordelen en goed te keuren. We houden rekening met hun mening en opmerkingen over onze artikelen en brengen indien nodig aanpassingen aan. Hieronder kun je lezen wat onze klanten van de bal Inesis Tour 900 vonden, en natuurlijk kun je zelf ook je mening geven en op die manier meewerken aan de verbetering ervan.

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord

Dit zou je ook kunnen interesseren