PRODUCTVOORDELEN

Afstand

Respecteert de afstanden van de balvlucht zoals bepaald door de golfregels

Richtingcontrole

Maximale grip op de greens.

Sterk

De toplaag in urethaan maakt deze bal wat steviger.

TECHNISCHE INFORMATIE

Waarom spelen met een bal TOUR 900?

De bal Inesis TOUR 900 is ideaal voor expert spelers (minder dan handicap 15), om hun bal effect mee te geven op de green bij approaches. De toplaag in urethaan laag zorgt voor maximale grip van de bal op de green en een maximum aan backspin (terugkeereffect).
De bal Inesis Tour 900 is verkrijgbaar in twee kleuren: wit en geel.

Technische kenmerken

Constructie: 3-piece
Buitenlaag: TPU-urethaan (elastomeer)
Tussenlaag: Surlyn (ionomeer)
Kern: rubber
Compressie: 90
Aantal dimples: 322

Waarom zijn onze prijzen lager?

Bij Inesis willen we golfers niet extra laten betalen voor zaken die niet bijdragen aan hun spel. Daarom beperken we zoveel mogelijk het aantal tussenstappen bij de productie en de distributie.
We sponsoren geen tornooien of profspelers en investeren niet in dure reclamecampagnes.
Zo kunnen we onze ballen aan een faire prijs aanbieden aan de spelers.

Onderhoudsadvies

Reinig je bal zo vaak mogelijk en indien mogelijk zelfs voor elke slag, zowel bij tee-shots als bij het putten. Controleer je bal regelmatig zodat je er zeker van bent dat hij in goede staat is en je dus een betere balvlucht en meer precisie garandeert.

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofddeel 100% Butadieenrubber Binnenkant - basismateriaal 100% Surlyn Schaal 100% Thermoplastisch polyurethaan Coating 100% Polyurethane - Coating

TESTS

Om je de allerbeste technische producten te kunnen aanbieden, worden onze golfballen onderworpen aan de volgende tests: CONTROLE VAN AFSTAND, ZACHTHEID BIJ DE IMPACT, EFFECT, DUURZAAMHEID VAN DE TOPLAAG. Die tests worden uitgevoerd door deskundige testpersonen en ook door robots in het lab. De onafhankelijke site MyGolfSpy deed de test. Lees hier hun review over onze golfbal Tour 900: https://mygolfspy.com/most-wanted-golf-ball/

Goedgekeurd door

We hebben vertrouwen in onze golfers om onze golfaccessoires te beoordelen en goed te keuren. We houden rekening met hun mening en opmerkingen over onze artikelen en brengen indien nodig aanpassingen aan. Hieronder kun je lezen wat onze klanten van de bal Inesis Tour 900 vonden, en natuurlijk kun je zelf ook je mening geven en op die manier meewerken aan de verbetering ervan.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vergelijkbare producten

Vraag & Antwoord