BEST BEOORDEELD
Soortgelijke producten
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8

GPS-fietscomputer Garmin Edge 1030 Plus

€54000

De fietscomputer Edge 1030 Plus biedt je een dynamische prestatiemeting en gegevens die je helpen om jezelf te verbeteren. Dat spreekt je wel aan?

Fiets alsof je elke helling en elke bocht kent. En vind de trajecten die favoriet zijn bij sporters uit de streek. Tot 20 uur autonomie.

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Controleer de voorraad van dit artikel in je winkel

PRODUCTVOORDELEN

Meting van de parameters

Meting van de parameters

Tijd, afstand, snelheid, stijging en positie. Hartslag en navigatie.

Tactiele efficiëntie

Tactiele efficiëntie

Aanraakscherm

Richtingcontrole

Richtingcontrole

Navigatie op kaart en routeplanning.

Connectiviteit

Connectiviteit

Bluetooth-verbinding.

Autonomie

Autonomie

Tot 20 uur autonomie.

Coaching

Coaching

Programmeren van je sessie en trainingsbeheer

Goed afleesbaar

Goed afleesbaar

Kleurenscherm, 282 x 470 pixels

Ondoordringbaarheid

Ondoordringbaarheid

Waterbestendig IPX7.

TECHNISCHE INFORMATIE

CLIMBPRO-FUNCTIE: DOSEER JE INSPANNING

Bekijk de afstand die je nog moet afleggen of de resterende helling terwijl je een route of parcours volgt. Zo zie je beter wat je nog te wachten staat en kan je je inspanning doseren.

DYNAMISCHE PRESTATIEMETING EN TRAININGSSTATUS

Krijg meer inzicht in de manier waarop je lichaam reageert op training. Volg je VO2 max, recuperatietijd, trainingsbelasting, doel van de trainingsbelasting en meer.

Hoe effectief is je training? Krijg een automatische evaluatie van je recente trainingsgeschiedenis en prestatie-indicatoren. Zo weet je of je training doeltreffend is en je trainingsniveau optimaal is of te intensief.

BLIJF CONNECTED: SMART MELDINGEN, CONNECT IQ, SYNCHRONISEREN MET GARMIN CONNECT

Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op je Edge wanneer deze is gekoppeld met een compatibele smartphone.

Download gegevensvelden en ontvang apps en widgets van onze Connect IQ Store.

Via de app Garmin Connect ontdek je een bloeiende online community waar mensen onderweg contact kunnen maken, deelnemen aan uitdagingen en zelfs hun ritten kunnen delen op sociale netwerksites.

FIETSDYNAMICA

Profiteer van geavanceerde fietsgegevens die je laten zien hoe je prestaties veranderen op basis van variabele omstandigheden zoals positie, fietsinstelling, ritduur en meer.

Registreer elk episch detail van elke MTB-rit dankzij nieuwe gegevens zoals aantal sprongen, sprongafstand en hangtime.

GEAVANCEERDE TRAININGEN

Synchroniseer je trainingen vanuit TrainingPeaks® of onze online community Garmin Connect™, rechtstreeks op je Edge. Bekijk je eerstkomende trainingen en start gemakkelijk de bijbehorende workout.

AANMAKEN VAN POPULAIRE ROUTES MET TRENDLINE

Met behulp van de miljarden kilometers aan ritten die fietsers hebben geüpload, stelt de Edge 1030 plus je de beste route voor, op basis van de meest populaire wegen en tracks.
Breng meer tijd door op de fiets en minder al wachtend tot je route berekend is dankzij routeberekeningen die twee keer zo snel gaan als bij de vorige modellen.

APP TRAILFORKS EN FORKSIGHT MODUS

Download de gratis app Trailforks vanuit onze Connect IQ Store™ en ontgrendel dan de kaarten van Trailforks op je Edge, met inbegrip van de wegomstandigheden, heatmaps en nog veel meer.

Wanneer je de app Trailforks gebruikt, geeft deze modus automatisch de naderende splitsingen in het pad weer en kun je zien waar je je bevindt in een netwerk van paden.

NAVIGATIE: CYCLE MAP VAN GARMIN, GESPROKEN AANWIJZINGEN, TERUG NAAR VERTREKPUNT

Rijd met vooraf geladen kaarten die ook informatie geven over de hoogte en nuttige punten en waarmee je adressen kan zoeken.

Nooit meer verdwalen dankzij de gedetailleerde navigatiefuncties en de waarschuwingen die je informeren over de komende afslagen.

De Edge 1030 plus is slim genoeg om je terug te leiden naar de juiste weg als je te ver afwijkt en brengt je zelfs terug naar je vertrekpunt als je beslist om vroeger naar huis te gaan.

WARMTE- EN HOOGTEACCLIMATISATIE

Bereid je voor op elk omgeving. Zie hoe jouw lichaam reageert op verschillende omgevingen dankzij gegevens over hoogte- en warmteacclimatisatie.

LANGERE BATTERIJDUUR

De Edge 1030 plus biedt je meer dan 20 uur autonomie met gps en tot 40 uur met de set Garmin Charge™ (niet meegeleverd) of in energiezuinige modus.

NEEM VEILIGHEID SERIEUS

COMPATIBILITEIT MET VARIA:
Koppel de Edge 1030 plus aan onze Varia achteruitkijkradar en fietslampen zodat je beter kan zien en gezien wordt.

ONGEVALLENDETECTIE
Deze Edge verzendt je positie automatisch naar vooraf ingestelde contactpersonen als hij een ongeval detecteert2.

FIETSALARM
Het met een pincode beveiligd fietsalarm waarschuwt je op je smartphone als je fiets wordt verplaatst wanneer je niet in de buurt bent.

GROEPSBERICHTEN
Blijf in contact met je fietsmaten.

COMPATIBEL MET ELEKTRISCHE FIETSEN SHIMANO STEPS

Bekijk een speciaal statusscherm en de gegevensvelden van de elektrische fiets, en krijg meldingen en waarschuwingen over de status van het systeem. Je kan zelfs het ondersteuningsniveau, de versnelling, de batterijduur en nog veel meer zien tijdens het fietsen.

IN DE DOOS

Alleen toestel:
Edge 1030 plus
Standaardsteun
Voorsteun
Bevestiging
Usb-kabel
Handleidingen

TECHNISCHE GEGEVENS

Alle technische gegevens vind je op: https://buy.garmin.com/fr-FR/FR/p/621232#specs

Garantie

2 jaar

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading