Soortgelijke producten
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8
Media 9

Gps-horloge met hartslagmeter multisport Suunto 9 Baro Black

€45000
Recupel : €005

Ontworpen voor de meest veeleisende atleten die zweren bij lange trainingen en wedstrijden.

De Suunto 9 Baro, ontworpen voor de meest veeleisende atleten, is een robuust én elegant multisport gps-horloge. De batterij gaat enorm lang mee.

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Controleer de voorraad van dit artikel in je winkel

PRODUCTVOORDELEN

Meting van de parameters

Meting van de parameters

Snelheid, afstand, hartslagmeting aan de pols, dagelijkse activiteit.

Coaching

Coaching

Je kunt op je horloge meteen een intervaltraining aanmaken.

Autonomie

Autonomie

Tot 120u opnametijd met gps en nauwkeurige tracking (FusedTrack™).

Ondoordringbaarheid

Ondoordringbaarheid

Bestand tegen onder water zwemmen (10 ATM)

Connectiviteit

Connectiviteit

Suunto App: analyse, follow-up activiteiten, meldingen, aanmaak parcours.

TECHNISCHE INFORMATIE

Design en stevigheid

Dit horloge heeft een stalen ring en saffierglas en laat je nooit in de steek. Met kleurentouchscreen, maar je kunt ook met de knoppen navigeren. Dankzij de vervangbare bandjes kun je het personaliseren volgens je voorkeur.

Val nooit zonder batterij

3 ingestelde batterijmodi (Perf, Endurance en Ultra) om 25 tot 120u te registreren met gps-tracking. Als je een opname start, krijg je een inschatting van de resterende autonomie van je batterij in de huidige modus. Tijdens je training kun je de modus aanpassen als je niet voldoende batterij meer hebt. De Suunto 9 maakt gebruik van slimme herinneringen op basis van je activiteitenhistoriek, zodat je batterij steeds vol is voor je volgende sessie.

Suunto Fusedtrack™: voor een nauwkeurige follow-up en afstandsmeting

Tijdens lange hardlooptochten is de beperkte autonomie van de batterij iets waar je vaak tegen aanloopt om je afstand en je parcours precies bij te houden, vooral omdat de gps energie vreet. Het unieke FusedTrack™-algoritme van Suunto combineert de gps-gegevens met de gegevens van de bewegingssensor, zodat je je afstanden nog preciezer kunt volgen en meten. Op die manier gaat je batterij langer mee, doordat je je gps-verbruik vermindert zonder echter aan precisie in te boeten.

Alle sporten die je maar wilt

In het horloge werden meer dan 80 sportmodi voorgeprogrammeerd. Je kunt ook volgens je voorkeur instellen wat je tijdens je training of tocht wilt weergeven op je horloge, door je eigen sportmodi aan te maken in de Suunto App.

Stippel een parcours uit, waar je maar bent

De warmtekaarten van de Suunto App tonen de wegen die vaak worden gebruikt door leden van de Suunto-community wereldwijd, waardoor je eenvoudig nieuwe plekken kunt ontdekken. Plan je weg met behulp van topografische kaarten, synchroniseer met je horloge en je bent vertrokken!

Blijf in balans

Bekijk de samenvatting van je training, je activiteit en je slaap, alsook de globale trends, zodat je gemakkelijker een balans vindt in je leven.

Log in op je favoriete apps

Log in op sportapps zoals Strava, Endomondo, TrainingPeaks, Relive en nog vele andere, om je activiteiten te analyseren, trainingstips mee te krijgen of 3D-filmpjes te maken van je avonturen, en deel deze met je netwerk. Geniet van ongeziene voordelen bij deze partners dankzij de aankoop van je Suunto-product.

Garantie

2 jaar

AFBEELDINGEN

Gps-horloge met hartslagmeter multisport Suunto 9 Baro Black

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading