Schoenen 500 I LEARN marineblauw/blauw

€1600

Onze ontwerpers van artikelen voor kleutergym ontwikkelden deze schoentjes, die ideaal zijn voor oefeningen die de psychomotoriek bevorderen.

Aangepaste schoentjes voor kleuters: uiterst soepel en blijven goed aan de voet zitten. Goedgekeurd door een podoloog. Dankzij de uitneembare binnenzool kies je gemakkelijker de juiste maat.

Vraag & Antwoord

Kleur:

Navyblauw / Laguneblauw

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Flexibiliteit

Erg soepele loopzool dankzij de flexgroeven over de hele voet.

Positiebehoud product

Hielondersteuning door een stijf hielstuk en de zool die achteraan omhoog gaat.

Gebruiksgemak

Slim: haal de binnenzool eruit om na te gaan of de maat goed is!

Gemakkelijk aan en uit

Grote opening, sluit met klittenbanden, markering linker- en rechtervoet.

Grip

Antislip en non-marking loopzool.

AFBEELDINGEN

Schoenen 500 I LEARN marineblauw/blauw
Schoenen 500 I LEARN marineblauw/blauw

TECHNISCHE INFORMATIE

Schoenen speciaal voor de voeten van jonge kinderen:

Tussen de leeftijd van 1 en 6 jaar spelen de voeten een belangrijke rol in de ontwikkeling en groei van kinderen. Onze schoenen beantwoorden aan de specifieke behoeften van de kindervoeten tijdens de verschillende ontwikkelingsstadia van het kind.Ze werden ontwikkeld met de hulp van ingenieurs in de biomechanica, zodat ze de natuurlijke ontwikkeling van jonge kinderen niet hinderen.

Welke schoenen kies ik het beste voor mijn kind?

Van 1 tot 2 jaar (maat 20 tot 24): het kind leert stappen. De voetjes zijn plat, rond en vlezig: onze schoentjes I LEARN zijn erg soepel om de natuurlijke ontwikkeling te vergemakkelijken. Van 3 tot 6 jaar (maat 25 tot 30): het kind stapt steeds beter, leert rennen en springen. De voeten worden gespierder en smaller, de voetwelving begint zich te vormen: onze schoentjes I MOVE zijn flexibel en ondersteunen de hiel.

Kenmerken van de voeten van kinderen van 1 tot 2 jaar:

Voeten hebben geen schoenen nodig om zich te ontwikkelen. Maar schoenen zijn wel belangrijk om de voeten te beschermen tegen koude, nat en schokken, zowel buiten als binnen. De schoenen I LEARN van Domyos bieden kinderen van 1 tot 2 jaar de bescherming die ze nodig hebben en geven hen tegelijk een maximale bewegingsvrijheid: doordat de schoen zo soepel is, kan de voet zich op natuurlijke wijze ontwikkelen en de dunne, platte en heel buigzame zool benadert het gevoel van blootsvoets te lopen.

De juiste maat kiezen

De maat is heel gemakkelijk te controleren: haal de binnenzool uit de schoen en leg hem plat op de grond; zet de voet van je kind er plat op, met de hiel gelijk met de achterste lijn; als de tenen in de gearceerde zone vooraan komen, is de maat goed! Denk eraan om geregeld de maat te controleren, want kindervoeten groeien het hardst tussen de leeftijd van 1 en 3 jaar. raadpleeg de rubriek "welke maat kiezen?" op onze website.

Speciale zool of niet?

Bij onze geboorte hebben we allemaal van nature platte voeten. Het is pas wanneer we leren stappen dat de voetwelving zich geleidelijk begint te vormen, doordat de voetspieren zich ontwikkelen. Daarom hebben kinderen die nog in de groei zijn geen speciale (inleg)zool nodig in hun schoenen (tenzij dit wordt aangeraden door een arts).

De voordelen van lichaamsbeweging vanaf heel jonge leeftijd

Regelmatig aan lichaamsbeweging doen vanaf heel jonge leeftijd is goed voor de lichamelijke en verstandelijke ontwikkeling van een kind. Meteen wordt ook de basis gelegd voor een gezonde levensstijl, die gezondheidsproblemen in het latere leven zal beperken. Bovendien is samen met anderen sporten goed voor de ontwikkeling van het groepsgevoel en de persoonlijke ontwikkeling van kinderen.

Voordelen voor het lichamelijk en geestelijk welzijn

Wat zijn de lichamelijke voordelen?
Ontwikkeling van fundamentele lichamelijke vaardigheden (psychomotorische ontwikkeling)
Bevorderlijk voor de groei
Bestrijding van overgewicht
Wat zijn de voordelen voor het geestelijk welzijn?
Stimuleert het zelfvertrouwen
Ontwikkelt het groepsgevoel
Draagt bij tot de emotionele ontwikkeling van het kind

De sport

Ken je peuter- en kleutergym?
Dat is speelse gymnastiek voor kinderen vanaf 10 maanden tot 6 jaar, waarbij de kleintjes een parcours afleggen dat wordt gemaakt van aangepaste materialen.
Door aan kleutergym te doen,
ontdekken kinderen hun motorische vaardigheden en kunnen ze die ontwikkelen, aan de hand van verschillende oefeningen en activiteiten.
Dit is de allereerste kennismaking met sport.

De voordelen van kleutergym

Peuter- en kleutergym stimuleert de psychomotorische ontwikkeling van jonge kinderen, en is vooral goed voor de ontwikkeling van de motoriek, de coördinatie en het evenwicht. Bovendien helpt het balanceren, springen, rollen en klauteren op de modules je kind om zelfstandiger te worden en meer vertrouwen te krijgen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Zool van 100% Rubber Buitenkant van 60% Polyester, 40% Polyurethaan Binnenkant van 100% Polyester

VOORRAADADVIES

We raden aan de Domyos gymschoenen op te bergen beschermd tegen vocht en licht, op een goed verluchte plaats.

TESTS

Alle Domyos-schoenen werden getest in laboratoria (bijvoorbeeld om de slipvastheid en slijtvastheid van de gymschoenen of schoenen te controleren). Onze producten leven ook het bestek van Decathlon op het vlak van giftige stoffen na. Alle gymschoentjes van Domyos werden getest in de praktijk, door kinderen die aan kleutergym doen.

Goedgekeurd door

Een podoloog. Doordat onze afdeling Onderzoek en Ontwikkeling heeft samengewerkt met een podoloog, konden we meten welke invloed de schoen had op de manier van stappen bij heel jonge kinderen.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten