Halfhoge wandelschoenen voor kinderen MH100 maat 24 tot 34 grijs/rood

€1300

Onze productontwikkelaars, zelf ouders van jonge wandelaars, ontwierpen deze wandelschoenen voor gemakkelijk begaanbare paden.

Halfhoge wandelschoenen voor kinderen, die de grip en bescherming bieden die nodig zijn om veilig te wandelen.

Vraag & Antwoord
Kleur: Carbongrijs / Scharlakenrood
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Hechting

Hechting

De vorm en de diepte van het profiel zorgen voor grip op elk terrein.

Gemakkelijk aan en uit

Gemakkelijk aan en uit

Dankzij de klittenband kan je kind deze schoenen eenvoudig zelf aantrekken

Lichtgewicht

Lichtgewicht

170 g in maat 31

Schokdemping

Schokdemping

Exclusieve hieldemping (EVA), heerlijk comfortabel en gegarandeerd duurzaam.

TECHNISCHE INFORMATIE

Zool met veel grip

Het gripniveau van onze schoenen krijgt een label.
Om dat label te verdienen, moet de zool labtests doorstaan om de grip te beoordelen op uiteenlopende ondergronden (glad, ruw, droog, nat). Dit model kreeg een score van 0,6.
Om die resultaten te dubbelchecken, laten we de schoenen ook nog eens in de praktijk testen door een groep jonge wandelaars in de bergen.

Welke maat kiezen?

Wandelschoenen mag je gerust een maat groter nemen dan je gewone schoenmaat; zo voorkom je dat bij afdalingen je tenen tegen de voorkant van de schoen stoten en wandel je dus een stuk comfortabeler. Een tip: knip je nagels kort en controleer voor elke afdaling of je veters goed aangetrokken zijn, zodat je voeten niet naar voren kunnen glijden in je schoenen.

Tips bij het kopen

Laat je kind goed rechtop staan wanneer het de schoenen past, met wandelkousen aan. Er zijn twee punten waar je op moet letten als het om comfort gaat: of de hiel goed vastzit en of de tenen niet tegen de schoen stoten bij een afdaling. De schoenen mogen nergens knellen bij het passen. Laat je kind er gerust even mee rondstappen in de winkel. Let er ook op dat je kind de schoenen eerst inloopt alvorens er een lange tocht mee te maken.

UITNEEMBARE BINNENZOOL

Uitneembare binnenzool voor sneller drogen. Je kunt ze ook vervangen door een orthopedische zool.

ONS MILIEUBELEID

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om onze natuurlijke omgeving te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Dit product heeft nog geen milieubewust ontwerp, maar we werken dag in dag uit aan een verantwoorde variant: bij elke nieuwe ontwikkeling houden we ecodesign, herstelbaarheid en duurzaamheid hoog in het vaandel.

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Zool van 100% Rubber - Thermoplastisch rubber Buitenkant van 57.9% Polyester, 42.1% Polyurethaan Binnenkant van 50% EVA, 50% Polyester

VOORRAADADVIES

Opbergen op een droge en goed geventileerde plek

TESTS

Al onze schoenen worden getest in de praktijk, in de omgeving van de Mont Blanc, door gebruikers die representatief zijn voor de doelgroep waar we onze artikelen voor ontwikkelen, in gelijkaardige gebruiksomstandigheden.

Goedgekeurd door

Om zelfs de meest veeleisende wandelaar tevreden te stellen, worden de Quechua-producten in de bergen getest, in dezelfde omstandigheden als die jullie tegenkomen op jullie wandelingen. Sarah, onze praktijktestingenieur, test de producten samen met een panel kinderen van het allereerste concept tot de schoenen in de rekken liggen.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Handwas

Vergelijkbare producten

Vraag & Antwoord