Handbal voor kinderen hybride H500 maat 2 oranje/grijs

€2000

Deze handbal is favoriet bij clubs en biedt een goede grip. Te gebruiken met of zonder hars, voor trainingen en wedstrijden!

De nieuwe hybride technologie van deze handbal zorgt ervoor dat de bal erg goed beet te pakken is en verhoogt de duurzaamheid ervan.

Vraag & Antwoord
Kleur: Bloedappelsien / Maangrijs
Maat: maatwijzer
2

PRODUCTVOORDELEN

Grip

Buitenlaag in gestructureerd synthetisch materiaal met twee schuimlagen.

Sterk

Onzichtbare naden zodat ze niet beschadigd kunnen raken bij contact.

Rebound

Binnenbal in rubber omhuld met polyester stof.

TECHNISCHE INFORMATIE

Een nieuw merk, een nieuw verhaal: ATORKA.

ATORKA is het nieuwe Decathlon-huismerk voor handbal. Het is opgericht door en voor handballers en -sters. De belofte? Technische, aantrekkelijke en betaalbare producten ontwikkelen voor iedereen, ongeacht het niveau. Voor de naam ATORKA lieten we ons inspireren door Scandinavië, waar het woord verwijst naar dynamiek en kracht! Test jij als eerste onze nieuwe collectie uit?

Een woordje uitleg over de hybride technologie

Onze ingenieurs hebben zich bij de ontwikkeling van deze handbal laten inspireren door een voetbal. Oorspronkelijk wilden ze een bal ontwikkelen zonder zichtbare naden, voor meer stevigheid. En uiteindelijk bleek dat die bal ook meer grip bood. Die verbeterde baltoets zorgt voor ongeëvenaarde passes, worpen en doelshots!

Altijd de juiste druk!

We kunnen er niet genoeg op hameren: je speelt beter met een bal op de juiste druk! Neem dus de tijd om je bal op te pompen, volgens de instructies die wij je geven.

VIDEO

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Schuimplastic 100% Ethyleen-Propyleen-Dieen-Monomeer-rubber Materiaal buitenkant 70% Polyurethaan, 30% Polyester Behuizing 60% Natuurlijk rubber - latex, 40% Styreen-butadieenrubber

VOORRAADADVIES

Met 'de naald bevochtigen' bedoelen we dat je beter wat water op je pompnaald doet voordat je de bal oppompt, dan gaat hij langer mee!

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet buiten gebruiken.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord