Handbalschoenen voor dames Faster H900 wit zwart

€7500

Ons team ontwikkelde deze handbalschoenen voor expert speelsters die aan hoge intensiteit spelen in trainingen en wedstrijden.

Met de H900 Faster kies je voor lichte schoenen met Kalensole-schokdemping. Weg met die bescheidenheid, gun jezelf schoenen die passen bij jouw talent!

Vraag & Antwoord
Kleur: Licht zinkgrijs
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Schokdemping

Schokdemping

Uitstekende schokdemping dankzij de Kalensole-technologie.

Grip

Grip

De grip is nog 53% beter dan onze drempelwaarde.

Lichtgewicht

Lichtgewicht

De schoenen wegen slechts 665 gram in maat 39.

Positiebehoud product

Positiebehoud product

Met "binnenschoen"-constructie, zo blijft de schoen goed zitten.

TECHNISCHE INFORMATIE

Kom beter neer en zet beter af dankzij de Kalensole-schokdemping!

Onze ingenieurs hebben de Kalensole-technologie ontwikkeld. Die technologie, die ook wordt gebruikt in hardloopschoenen van Kalenji, gaat tot 1000 km hardlopen mee zonder in demping te verminderen. Hier vind je ze terug in een insert in de hak van de tussenzool. Ideaal voor stevig afzetten en om je op te vangen na een sprong. Aan de voorkant geeft een insert van polyurethaan met hoge dichtheid een boost aan je afzet. En ten slotte zorgt een thermisch gevormde binnenzool voor meer comfort.

Een grip waar zelfs de expert speler tevreden mee is!

Handbal op hoog niveau vereist hoge snelheden, stevige afzetten en dynamische houdingen. Daarom kozen onze ingenieurs voor een licht en soepel rubber met een extra goede grip. In interne tests in een sportzaal haalde de H900 resultaten die nog 53% hoger liggen dan onze toch al hoge drempelwaarden.

Een uitstekende ondersteuning dankzij de "binnenschoen"-constructie!

De H900 Faster heeft een bijzondere "binnenschoen"-structuur. De schoen gaat iets omhoog aan de onderkant van de enkel en zorgt zo voor een betere ondersteuning. Binnenin, aan de hiel, voorkomt een schuim voering dat je voet wegglijdt, we noemen dat wel een 'kattentong' voering. Voel zelf maar eens, dan begrijp je dat direct. Ten slotte kozen we voor platte veters die niet zo snel losraken, zodat ze beter blijven zitten. We raden wel aan een dubbele knoop te gebruiken, dat werkt gewoon beter.

Speel licht!

De H900 Faster is bijzonder licht. De schoenen wegen slechts 665 gram in maat 39, dat is nog 10% minder dan ons model Stronger. Om dit te bereiken hebben onze ingenieurs lichter mesh gebruikt. Op gerichte zones hebben we ook verstevigingen in de vorm van een laag polyurethaan aangebracht. Zo betekent licht niet direct fragiel!

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Buitenkant van 85% Polyurethaan, 15% Polyester Zool van 73.6% EVA, 19.5% Rubber, 4.6% Polyurethaan, 2.3% Thermoplastisch polyurethaan Binnenkant van 100% Polyester

VIDEO

Vraag & Antwoord