Soortgelijke producten
Handschoen voor gemiddeld intensief zaalhockey kinderen/volwassenen zwart

Handschoen voor gemiddeld intensief zaalhockey kinderen/volwassenen zwart

€2500

Voor kinderen en volwassenen die laag- tot gemiddeld intensief zaalhockey spelen; Geschikt voor beginners en gevorderden.

Hele handschoen. Foam om de handrug te beschermen.

Kleur: ZWART
Maat: maatwijzer

Productvoordelen

Bescherming tegen schokken

Foam van 7/8 mm

Afschermend

Foam op de hele handrug

Slipvastheid

Antislip aan palm en vingers

Pascomfort

Grote polsopening voor gemakkelijk aantrekken en veel comfort

Makkelijk te openen / sluiten

Heel eenvoudig te verstellen met een strap met klittenband.

Technische informatie

Veiligheidsadvies

Hockey moet in de eerste plaats leuk zijn. Speel altijd veilig! Draag steeds je bitje, scheenbeschermers en een hockeyhandschoen. Trek hockeyschoenen aan met beschermende verstevigingen en een zool aangepast aan de ondergrond. Altijd, dus zowel in wedstrijden als op trainingen.

Hoe je hand beschermen?

"Een hockeyhandschoen is een persoonlijk beschermingsmiddel. Het moet voldoen aan de geldende normen, zoals de Europese PBM-verordening 2016/425.
Bij hockey loop je het risico dat je hand wordt geraakt door de bal of de stick van een tegenstander, draag dus een handschoen om je linkerhand te beschermen. Een hockeyhandschoen heeft een beschermplaat in voorgevormde kunststof op de handrug en één, twee of drie kootjes, meestal gevoerd met foam dat de schokken dempt.

Hoe bescherm je je hand? (vervolg)

Bij sommige handschoenmodellen is de duim alleen beschermd met schuimstof. Een handschoen met open palm is ideaal, die zorgt ervoor dat je de grip van je stick goed voelt terwijl de binnenkant van je vingers doorgaans bedekt is met een slipvaste stof.
Vernieuw je handschoen volgens de instructies van de fabrikant, en in elk geval als hij tekenen van slijtage begint te vertonen.
Voor de aansprakelijkheid van de fabrikant verwijzen wij naar de handleiding.

Ontwerp

Ergonomisch ontwerp in schuim voor een uitstekende flexibiliteit. Handpalm in "Climagrip" voor grip en comfort, dankzij zijn ontwerp in lycra en silicium. Het elastische polsbandje is gemakkelijk aan te spannen en superzacht.

Hand

Alleen rechterhand

Beschrijving van de fabrikant

De superpopulaire International Pro handschoen werd ontworpen met een ergonomisch schuim voor een uitstekende flexibiliteit. Handpalm in "Climagrip" voor grip en comfort, dankzij zijn ontwerp in lycra en silicium. Het elastische polsbandje is gemakkelijk aan te spannen en superzacht.

Informatie

De hier vermelde informatie kregen we van de fabrikant of hebben we zelf vastgesteld op basis van stalen die we van de fabrikant kregen.

Maten

XXS | XS | S | M | L |

Garantie

2 jaar

Overige informatie

VOORRAADADVIES

Laat je handschoen niet in je tas zitten. Opbergen op een droge plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor andere sporten of activiteiten.

Gebruikersbeoordelingen

Loading